Op dit moment ben ik aan het.. #2

 photo 555831_330587947062334_627006111_n_large_zps3c2c01f2.jpg

Op dit moment ben ik aan het..

Drinken: Dit zullen jullie vast een verrassing vinden.. Thee. Zoals gewoonlijk.

Dragen: Zomerkleding. Van de week even mijn kast gaan omgooien. Let the summer begin.

Piekeren: Hoe ik mijn chocolaatjes het beste kan verstoppen & iets leuks verzinnen voor ons katoenen huwelijk..

Weigeren: Om goed te slapen. Niet bewust maar ik merk dat ik nog steeds erg moe wakker wordt en veel droom om dingen nog een plekje te geven. Ik hoop dat het snel in rustiger vaarwater komt, geen nachtrust is killing.

Eten: Beschuitjes. Steeds vaker eet ik ze, ook als tussendoortje.

Houden van: Hubby (L) , vrije uren, lezen, zomerkleding, chocolade ijs, katten die achter een vlieg aan zitten deheledag,

Erg enthousiast over: Vector, onze nieuwe vaatwasser.

Dankbaar voor: Mijn nieuwe baan. Er zijn nog heel wat ontslagen gevallen bij mijn oude werkgever en er gaan er nog talloze volgen. Ik ben blij dat ik een leuke, nieuwe baan heb waar veel positiviteit heerst. #blessed

Wensen: Dat het Vrijdag is. Morgenmorgenmorgen. Een heerlijk dagje vrij na een lange week werken. 3 dagen weekend vieren. ook beginnen aan een grote verbouwing in onze extra kamer. Daar ga ik Vrijdag de kast geheel leeg voor halen (de kast gaat afgebroken en een nieuwe tegen een andere muur worden opgebouwd)

Afscheid nemen van: Het slechte weer, wat ik helemaal niet erg vind. Lekker op ons balkonnetje met een heerlijk boek zitten. Ja, ik kan er zeker wel aan wennen.

[ zie hier deel 1 ]

19 reacties op “Op dit moment ben ik aan het.. #2

  1. Ah vervelend zeg dat je zo slecht slaap of onrustig in elk geval, dan is een extra dagje weekend heel erg welkom inderdaad. Geniet van je weekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *