Zoektermen #5

 photo tumblr_mjpqgbdps81r52kfeo1_500_large_zps0777be81.jpg

‘mijn moleskine agenda’
Die heb ik *steekt hand op* een mooie rode

ochtendpersoon avondpersoon bestaat niet
Potverdikkeme die bestaan wel hoor..

blablabla slapen
Mijn nieuwe hobby

huwelijksreis waddeneilanden
Een aanrader! We zijn zelf naar Terschelling geweest.

meisje in kortebroek op een paard
Och, dat gaat vast schuren..


wat vrouwen bedoelen ja hoor is nee
We zijn zo ingewikkeld..

hangende broeken bij mannen
Neh doe maar niet.

naaldhakken voeten pijn
Dan moet je maar andere schoenen aantrekken. Eigen schuld, dikke bult.

betty brush anti-klit borstel
Hier wil ik binnenkort nog een review over maken, erg fijne borstel.

wat bedoelen meisjes met haha
Waarschijnlijk dat ze het grappig vinden.

trouwjurk voor mijn man
Doe maar een pak joh. Staat hem vast veel beter.

wat hadden kinderen in de jaren 90 aan
Kleding.

vinden meisjes diepen v halsen mooi bij jongens
Daar kan ik kort maar krachtig over zijn: Nee.

Unknown search terms
89.. Het worden er steeeeeeeds meer.

[ zoektermen deel 1, deel 2, deel 3 & deel 4 ]

23 reacties op “Zoektermen #5

  1. Blijft leuk! Ik word nog steeds erg goed gevonden op de zoekterm Marrakech terwijl ik er maar een paar nachtjes geweest ben. Met zรณ’n schare bezoekers op die zoekterm lijk ik wel bijna de Marokko expert!

  2. Wat grappig! Ik ga er vanuit dat dit zoektermen zijn waarmee mensen op jouw website terecht komen? Mensen Googlen echt de meest random onderwerpen hahaha. “wat bedoelen meisjes met haha — Waarschijnlijk dat ze het grappig vinden.” HAHA!

  3. Hahaha ik vind dit altijd heel grappig om te zien! Ik vind bij jou vooral wat bedoelen meisjes met haha en trouwjurk voor mijn man heel grappig! Ik heb wel eens een russiche zoekterm gehad, heel vreemd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *