Blog,  Home sweet home

I like to change. A new lamp, a piece of art, can transform a room

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lampen24

Wij zijn echt al ontzettend veel jaren bezig met de styling van ons huisje. Nu we hier ruim 4.5 jaar wonen zijn we nog steeds met aanpassingen bezig. Zo gaan we in September onze badkamer verbouwen, hebben we onze posten een andere kleur geverfd en onze slaapkamer. Gelukkig zijn mijn man en ik het heel snel eens over de smaak van ons huisje. De kleuren en styling hadden we eigenlijk zo gekozen. Echter zijn we heel erg lang opzoek geweest naar een goede lamp.

Heel lang hadden we spotjes boven onze tafels, eigenlijk meer als noodverlichting. Over de lampen waren we het minder snel eens. Ook waren er vaak hele dure lampen of het eigenlijk ‘net-niet’ lampen. Tot we na ruim een jaar zoeken de lampen voor boven onze tafels hadden gevonden. Eentje kwam bij een lampen winkel vandaan die daarin gespecialiseerd was en de andere boven ons salontafel kwamen we bij toeval tegen bij de IKEA. Daar zijn we in de jaren van onze verbouwing dan ook wel erg vaak geweest, ons hele huis bestaat uit IKEA.

 photo lampen24_zpsa0f29a78.jpg
Lampen die ik wel graag in mijn huiskamer zou hebben willen staan

Hoewel lampen misschien niet de eerste prioriteit hebben om te kopen maakt het wel een bepaalde sfeer in huis. Toen de nieuwe lampen eenmaal hingen was ik dan ook onwijs blij met het resultaat. Net dat ene stukje wat van je huis een home maakt.

Neem voor leuke, originele lampen een kijkje op www.lampen24.nl

0

21 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *