I like to change. A new lamp, a piece of art, can transform a room

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lampen24

Wij zijn echt al ontzettend veel jaren bezig met de styling van ons huisje. Nu we hier ruim 4.5 jaar wonen zijn we nog steeds met aanpassingen bezig. Zo gaan we in September onze badkamer verbouwen, hebben we onze posten een andere kleur geverfd en onze slaapkamer. Gelukkig zijn mijn man en ik het heel snel eens over de smaak van ons huisje. De kleuren en styling hadden we eigenlijk zo gekozen. Echter zijn we heel erg lang opzoek geweest naar een goede lamp.

Heel lang hadden we spotjes boven onze tafels, eigenlijk meer als noodverlichting. Over de lampen waren we het minder snel eens. Ook waren er vaak hele dure lampen of het eigenlijk ‘net-niet’ lampen. Tot we na ruim een jaar zoeken de lampen voor boven onze tafels hadden gevonden. Eentje kwam bij een lampen winkel vandaan die daarin gespecialiseerd was en de andere boven ons salontafel kwamen we bij toeval tegen bij de IKEA. Daar zijn we in de jaren van onze verbouwing dan ook wel erg vaak geweest, ons hele huis bestaat uit IKEA.

 photo lampen24_zpsa0f29a78.jpg
Lampen die ik wel graag in mijn huiskamer zou hebben willen staan

Hoewel lampen misschien niet de eerste prioriteit hebben om te kopen maakt het wel een bepaalde sfeer in huis. Toen de nieuwe lampen eenmaal hingen was ik dan ook onwijs blij met het resultaat. Net dat ene stukje wat van je huis een home maakt.

Neem voor leuke, originele lampen een kijkje op www.lampen24.nl

About the Author

21 Comments

Billy

spots vind ik ongezellig licht, dan zijn die exemplaren die je hier laat zien toch beter… πŸ˜‰

Reply
Renesmurf

ja, ik ben ook bezig mijn interieur op het internet te zetten, maar daar zit niks van IKEA bij.
Nee, wel LEENBAKKER, maar ook wat andere lampen.

Ik vind die je laat zien wel erg leuk en apart!

Reply
Nettie

Ik vind de eerste 2 heel mooi!! Hier is het ook zelfde probleem! Ik ben nog op zoek! Wou zelf maken met takken maar niet echt van gekomen! Vorige jaar eentje gezien bij praxis! Welke ik dacht die word het….. Nou heb het nog niet gekocht! Dus zal zeker ook biet worden! Phoe hoop zomaar tegen te komen! Een mooie betaalbaar hanglamp

Reply
Inge

Die koffietas is echt super leuk, die zou ik ook wel willen, maar helaas, geen aansluitingen voor muurlampen πŸ˜€

Reply
Lisa

Haha, die koffiekoplamp! Wat grappig. Ik zou zoiets nooit willen hebben, maar ik ben wel blij dat het bestaat πŸ˜›

Reply
Michelle

Dat lampen-kopje is erg leuk, zou perfect bij jouw passen! Ik denk dat heel veel mensen dit wel herkennen, jaren ergens wonen maar nooit uitgeklust te zijn πŸ˜‰

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *