I like going to France, because no one knows who I am.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Vacanceselect

Frankrijk. Een land waar ik een aantal keren ben geweest. Vroeger ben ik samen met mijn ouders een aantal keren naar Disney Land Parijs geweest (1996, 1998 & 1999) met daaraan nog een heel dagje Parijs. Hoewel ik toen erg jong was (en liever in Disney Land verbleef) heeft het wel wat geraakt. De gebouwen, de sfeer die er hangt. Op vakantie naar Frankrijk wil ik zeker nog wel een keer! In de Eiffeltoren ben ik nog nooit geweest. Op My Life List staat dit doel nog. En dan hélemaal in het puntje.
Als je het doet, moet je het ook goed doen.

In Mei van 2012 zijn we toen we net in ondertrouw waren ook nog wat dagen met de familie van M. richting Disney geweest. Hoewel het van mij niet zo hoefde (en ik liever naar Parijs was geweest) was het een mooie ervaring. Je hebt ook heel veel campings in Frankrijk, maar mij niet gezien. Ik ben 1 keer op een camping geweest in Italië, 2007. Ik ben gewoon geen camping-persoon en heb liever de luxe van een deur die je op slot kan doen en een eigen douche&wc.

Naar Parijs wil ik zeker nog een keer. Mooie foto’s maken, heerlijk eten, de sfeer opdoen en gewoon lekker genieten.
En tot die tijd genieten ik gewoon nog even van de foto’s..


1998 mét groene jas, Parijs.

29 reacties op “I like going to France, because no one knows who I am.

 1. Mooie foto! Ik ben er zelf nog nooit op vakantie geweest, wel altijd doorheengereden als wij naar Spanje gingen en een keer overnachting gehad onderweg.

 2. Ik ga al jaren naar Frankrijk op vakantie. Eerst op de camping met een camper en tegenwoordig huren we een stacaravan. Toch op de camping, maar dan met een stuk meer luxe. Een eigen douche en wc. Eigenlijk gewoon je eigen mini huisje. Heerlijk. Maar ja, ook dat is niet voor iedereen weggelegd. 😉

 3. Haaaa, Frankrijk. Ik ging altijd ieder jaar met mijn ouders naar Frankrijk. Met de auto, in een bungalow, en dan om de week naar een andere streek. Fijn, Frankrijk is prachtig en zo dichtbij eigenlijk! In 2009 heb ik nog een half jaar in Parijs gewoond, en ik spreek inmiddels vloeiend Frans. Like! Alleen Fransen zelf….die like ik dan weer niet.

 4. Ik ben drie keer in Euro Disney geweest maar heb Frankrijk voor de rest nooit gezien, op mijn lijstje staat zeker nog een bezoekje naar Parijs.

 5. Ik ben ooit, als kind, eens een week naar Parijs geweest, en de ijfeltoren beklommen, ik zal het nooit vergeten!
  Leuke stad, maar hoef niet nog een keer.

 6. Leuke foto! Wij zijn ook behoorlijk gek van Parijs (van heel Frankrijk wel trouwens…) en zijn er inmiddels al een paar keer geweest, ook helemaal bovenop de Eiffeltoren. En nog steeds raak ik niet op die stad uitgekeken, er zo veel te zien en het sfeertje vind ik helemaal super.
  Hoe komt het trouwens dat je dit artikel voor Vacanceselect mocht schrijven?

 7. Leuk! Ik ben de afgelopen jaren ook een aantal keer met mijn ouders naar Frankrijk geweest. Het blijft een mooi land 🙂

 8. parijs roels! maar je mag volgens mij nog maar tot halverwege de eiffeltoren.. eerste keer dat ik er was, was in ’88 en toen mocht je nog een flink end omhoog! ^^
  eurodisney was aan mij dan weer minder besteed, maar achteraf lag dat mss ook aan ’t gezelschap.. 😉

 9. Yep…. Ik ook.
  Wij zijn twee jaar geleden een weekendje geweest. Gewoon om kennis te maken met de stad. Natuurlijk wilden we alles zien wat je als toerist gezien moet hebben. Een weekend is natuurlijk veel te kort. Dus daarom graag nog een dag of vier. Gewoon alles op het gemakkie overdoen. En dan wel de Eiffeltoren beklimmen!!

 10. Frankrijk is echt een zalig land om op vakantie te gaan, wij zijn er ook bijna ieder jaar terug te vinden, helaas dit jaar niet.
  Qua campings dan… Wij gingen vroeger altijd op hotel, dan overgestapt op chambre d’hôtes, na een tijdje waren we weer toe aan iets anders, en zijn we vorig jaar voor de eerste keer met de tent op vakantie geweest. Ik wist echt niet wat er van te verwachten, en het was echt top! De connectie met buiten is er veel meer, en je hebt het gevoel dat de dagen langer zijn (wel op een positieve manier :D). Het is zeker voor herhaling vatbaar!

 11. Ik vond het al zo gek dat je in een keer midden in je verhaal het over campings had, maar toen las ik t zinnetje over de samenwerking en snapte ik het 😉

  Frankrijk is niet echt mijn land, Parijs wel een gave stad en Normandie wil ik ook nog voor een 2e keer heen. Maar verder zit ik liever op de camping in Spanje.. Tenminste, nu zou ik liever in een hotel zitten maar vroeger was ik helemaal van de campings en wie weet over een tijdje weer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *