The Awesome List: The sun is new each day

 photo tumblr_mltvj0kqDX1s1qwz2o1_500_zps050922c9.gif

    Vrije Woensdagen (en vrije tijd in het algemeen)    leuke weekenden    blij zijn met m’n nieuwe baan    naar de fysio voor ontspanning elke week    het zonnetje    nieuwe boeken van Nora Roberts    mijn lange nagels    veel nieuwe volgers hebben op Instagram & zelf veel nieuwe ontdekken    dagen zonder hoofdpijn    mijn nieuwe boekenlegger    afleveringen van CSI kijken (met kat op schoot)    de plannen voor onze nieuwe badkamer    theetjes met honing    10 maanden getrouwd zijn     

About the Author

27 Comments

Marcella

Heerlijk lijstje, fijne dingen!! Ik weet even je wachtwoord voor je beveiligde blog niet meer, hopelijk gaat het ook goed met je nieuwe baan!

Reply
inge

heerlijk, maar the sun mag dan wel new zijn elke dag, maar ik wil ‘m ook graag weer eens zien! en voelen! 😉

Reply
Iris

Dagen zonder hoofdpijn, i hear ya! Heb ook vaak hoofdpijn, maar ook vaak periodes dat ik nergens last van heb, dat voelt altijd zo lekker en bevrijdend. Ik wilde trouwens al de hele tijd zeggen dat ik je header zo leuk vind, maar ik vergat het steeds. Dus bij deze: hele leuke header! Past helemaal bij jou 😀

Reply
Simone

Ik ben benieuwd naar de nieuwe badkamer! Heerlijk he met je huisdiertje op de bank liggen. Ik wil dat oowk! Nog eventjes wachten tot eind juli, voordat de puppie in huis is 🙂 Geniet ook van je nieuwe baan!

Reply
Kelly

Gaaf dat je nieuwe baan je bevalt! Echt super. Spannend gaan jullie verbouwen of gewoon opnieuw decoreren aan de badkamer? Wilde even zeggen dat mijn site het weer doet (veilig surfen kun je weer).

Reply
Regina

Klinkt goed! Vooral die dagen zonder hoofdpijn, vreselijk anders. Geniet van je vrije tijd 😀

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *