The Awesome List: The sun is new each day

 photo tumblr_mltvj0kqDX1s1qwz2o1_500_zps050922c9.gif

    Vrije Woensdagen (en vrije tijd in het algemeen)    leuke weekenden    blij zijn met m’n nieuwe baan    naar de fysio voor ontspanning elke week    het zonnetje    nieuwe boeken van Nora Roberts    mijn lange nagels    veel nieuwe volgers hebben op Instagram & zelf veel nieuwe ontdekken    dagen zonder hoofdpijn    mijn nieuwe boekenlegger    afleveringen van CSI kijken (met kat op schoot)    de plannen voor onze nieuwe badkamer    theetjes met honing    10 maanden getrouwd zijn     

27 reacties op “The Awesome List: The sun is new each day

  1. Dagen zonder hoofdpijn, i hear ya! Heb ook vaak hoofdpijn, maar ook vaak periodes dat ik nergens last van heb, dat voelt altijd zo lekker en bevrijdend. Ik wilde trouwens al de hele tijd zeggen dat ik je header zo leuk vind, maar ik vergat het steeds. Dus bij deze: hele leuke header! Past helemaal bij jou ๐Ÿ˜€

  2. Ik ben benieuwd naar de nieuwe badkamer! Heerlijk he met je huisdiertje op de bank liggen. Ik wil dat oowk! Nog eventjes wachten tot eind juli, voordat de puppie in huis is ๐Ÿ™‚ Geniet ook van je nieuwe baan!

  3. Gaaf dat je nieuwe baan je bevalt! Echt super. Spannend gaan jullie verbouwen of gewoon opnieuw decoreren aan de badkamer? Wilde even zeggen dat mijn site het weer doet (veilig surfen kun je weer).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *