Elke dag even doen..

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'

34 Comments

Iris

Ah deze kende ik nog niet, wat een mooie. Ik ga hem meteen ‘pinnen’ voor op m’n quotes board. Helemaal mee eens ook! Ik probeer het zelf ook, hoewel het niet altijd lukt hoor. Soms heb je gewoon een rotdag en dan is het al lastig genoeg om voor jezelf positief te blijven 😉

Reply
Bo Bea

Dat is een hele mooie. Meestal doe ik dat ook, achteraf heb ik weleens spijt als iemand het niet verdiend had

Reply
Glossypunchcom

Mooie quote en ben ik het zeker mee eens! De wereld kan soms wel eens een vleugje extra aardigheid gebruiken. Ze zeggen niet voor niets verbeter de wereld begin bij jezelf!

Reply
Marije

Nou om heel eerlijk te zijn lukt dat niet elke dag even goed.. vooral s’morgens niet hihi! 😉

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *