Behind the scenes

Week 23 in foto’s

Ondanks het vele werken de afgelopen week heb ik toch heel wat leuke momentjes gehad.

 photo weekfotos_zps04325f90.jpg

Gezellig ochtendje naar bestie Wendy geweest. Heerlijk in het zonnetje gezeten met een lekkere kaasvlinder en een bakkie thee. Lekker bijgekletst. & een nieuwe zonnebril van haar gekregen (L) Awesome, ook al vind M. hem super lelijk (wat hem eigenlijk nóg mooier maakt)

Eens een keertje een lakje op i.p.v. doorzichtig. Heerlijk rood op m’n tenen (met een beetje glitterrrrr) en op m’n vingers. Wel even wennen maar wel fijn even iets anders. De teentjes kunnen nou gezien worden met dit mooie weertje.


Druk bezig geweest op m’n nieuwe werk. Gesprek gehad (met het nieuws dat ik waarschijnlijk meer uren kan gaan werken, yeah!) en met wat intakes mee geweest. Verder een uurtje thuis gewerkt (heerlijk om vroeger thuis te zijn) en voorbereid voor volgende week Vrijdag. Eerste dagje alleen en gelijk 4 intakes, slik ben benieuwd!! Super leuk (en ook wel spannend natuurlijk)

Heerlijk boek gelezen, Phillip Margolin met De dode slaapster. Ik ga er nog een recensie van maken want een goed boek was het zeker!

Heerlijk middagje met lief vriendinnetje Laura op een terrasje gezeten bij Bagels & Beans. Heerlijk bagels gegeten en drankje gedaan. Ook lekker bij geklets, ijsje gegeten (Laura maar de helft aangezien de rest op haar broek belandde 😉 ) en een nieuw truitje gekocht. Daarna even kort geshopt bij de Action.

En hoe was jullie week?

Volg mij op Instagram

0

24 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *