Geluksmomentjes

The Awesome List: A smile is the most beautiful thing you can wear

 photo 1f2a8a6fed5f1d3ae3ff68935d715755_zps01aee307.jpg

    Eindelijk de posten die bijna af zijn geschilderd. M’n toppertje is goed bezig geweest – uiteraard komt er binnenkort een blogpost online met before&after foto’s    lieve appjes van vriendinnetjes    en van de week een lief kaartje in de bus van bestie Wendy    kleine (kleur)aanpassingen aan mijn layout    een goede nachtrust    vrije weekenden    mijn nieuwe baan, ook al is het nu met 2 banen voor een aantal weken erg druk    de nummers Dress On en Mirrors van Mr. Timerlake    veel inspiratie hebben voor blogjes    knuffelen met Yara    leuke reacties krijgen op m’n blogjes    vele fijne tips gekregen voor nieuwe theesmaakjes    nieuwe boek van Tess Gerritsen wat ik aan het lezen ben    nieuw brise-apparaat voor een lekker geurtje in huis    me time  

0

25 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *