The Awesome List: A smile is the most beautiful thing you can wear

 photo 1f2a8a6fed5f1d3ae3ff68935d715755_zps01aee307.jpg

    Eindelijk de posten die bijna af zijn geschilderd. M’n toppertje is goed bezig geweest – uiteraard komt er binnenkort een blogpost online met before&after foto’s    lieve appjes van vriendinnetjes    en van de week een lief kaartje in de bus van bestie Wendy    kleine (kleur)aanpassingen aan mijn layout    een goede nachtrust    vrije weekenden    mijn nieuwe baan, ook al is het nu met 2 banen voor een aantal weken erg druk    de nummers Dress On en Mirrors van Mr. Timerlake    veel inspiratie hebben voor blogjes    knuffelen met Yara    leuke reacties krijgen op m’n blogjes    vele fijne tips gekregen voor nieuwe theesmaakjes    nieuwe boek van Tess Gerritsen wat ik aan het lezen ben    nieuw brise-apparaat voor een lekker geurtje in huis    me time  

25 reacties op “The Awesome List: A smile is the most beautiful thing you can wear

  1. Karin Slaughter schijnt ook een nieuw boek uitgebracht te hebben, of vind je haar boeken niets? Ik zweer bij Karin & Tess!

    Nog even doorbikkelen en dan heb je het weer ‘rustig’, succes nog even!

    1. Karin Slaughter lees ik inderdaad ook, goede boeken! Ben nu alleen eerst alle delen aan het verzamelen om ze achter elkaar te kunnen lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *