The Awesome List: A smile is the most beautiful thing you can wear

 photo 1f2a8a6fed5f1d3ae3ff68935d715755_zps01aee307.jpg

    Eindelijk de posten die bijna af zijn geschilderd. M’n toppertje is goed bezig geweest – uiteraard komt er binnenkort een blogpost online met before&after foto’s    lieve appjes van vriendinnetjes    en van de week een lief kaartje in de bus van bestie Wendy    kleine (kleur)aanpassingen aan mijn layout    een goede nachtrust    vrije weekenden    mijn nieuwe baan, ook al is het nu met 2 banen voor een aantal weken erg druk    de nummers Dress On en Mirrors van Mr. Timerlake    veel inspiratie hebben voor blogjes    knuffelen met Yara    leuke reacties krijgen op m’n blogjes    vele fijne tips gekregen voor nieuwe theesmaakjes    nieuwe boek van Tess Gerritsen wat ik aan het lezen ben    nieuw brise-apparaat voor een lekker geurtje in huis    me time  

About the Author

25 Comments

Niekje

Karin Slaughter schijnt ook een nieuw boek uitgebracht te hebben, of vind je haar boeken niets? Ik zweer bij Karin & Tess!

Nog even doorbikkelen en dan heb je het weer ‘rustig’, succes nog even!

Reply
SAS

Karin Slaughter lees ik inderdaad ook, goede boeken! Ben nu alleen eerst alle delen aan het verzamelen om ze achter elkaar te kunnen lezen.

Reply
inge

ja, ik vind die icoontjes ook leuk! ^^ en heel vaak als jouw pagina opent, denk ik, oh ja, thee. goed idee. ^^

Reply
Jorien

Goed lijstje weer. Ik zag trouwens opeens je theekopjes icoontjes voor FB enzo. Super leuk!

Reply
Deborah

Wat een heerlijke lijst.
Ben benieuwd naar de voor en na foto’s 🙂
Welk boek van Tess G. ben je nu aan het lezen? Leuke boeken he!!

Reply
SAS

Ik heb hem uitgelezen: Tess Gerritsen – Koud Hart.
Wel een goed boek maar heb betere boeken van haar gelezen 🙂

Reply
Jenny

Welke van Tess Gerritsen lees je nu?
Ik lees nu de nieuwe dan brown die begint ook goed 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *