J.T. » The 20/20 Experience

Iedereen kent hem wel. Justin Timberlake. Getrouwd met de mooie Jessica Biel. Of je hem nu als solo artiest kent of van vroeger bij *NSYNC. Hoewel ik nooit echt ‘fan’ van hem (of *NSYNC) ben geweest vind ik zijn muziek altijd wel leuk. Meeblére met Cry me a river of ongegeneerd een dansje doen op Like I love you.

Nu draai ik een aantal van de nummers van zijn nieuwe cd The 20/20 Experience grijs. Er zijn uiteraard ook nummers bij waar ik niet zoveel aan vind maar deze heerlijke nummer hieronder bler ik dagelijks mee. Mét dans-moves door de kamer.
Als er niemand is natuurlijk…24 reacties op “J.T. » The 20/20 Experience

  1. Al jaren hou ik JT niet meer bij, dus ik zou inmiddels ook niet meer weten welke nummers hij heeft…

    Maar wanneer je alleen bent is het wel fijn om lekker te zingen je dansmoves te oefenen 😉 Gehe.

  2. Ik hou van justin timberlake welk album dan ook heerlijk. Heb zijn nieuwe nu al standaard in mijn auto zitten en reken maar dat ik meebler onder weg. Maar what comes around goes around is toch wel mijn favoriet.

  3. Ik was een klein beetje teleurgesteld door het album! Ik was zo enthousiast dat er weer een JT album aan kwam, en toen ik het hoorde dacht ik oh… Maar ik moet het misschien vaker horen, Mirrors vind ik echt fantastisch ja. En Let the groove get in, die vind ik ook leuk 🙂

  4. Dansen door het huis heen, I know the feeling, maar alleen als er niemand anders is, idem met zingen, ik wil dat niemand aandoen… Oh en cry me a river, zaaaalig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *