Blog

Enquête iliveformydreams.com uitkomsten

Een tijdje geleden plaatste ik een blogpost met een enquête voor iliveformydreams.com, omdat ik nieuwsgierig was naar wat jullie vonden. De resultaten zet ik even voor jullie op een rijtje.

Bij vraag 6 was het in het begin inderdaad niet mogelijk meerkeuze in te vullen. Dit heb ik aangepast met een extra vraag, om de uitkomsten van de vraag niet te laten vervallen. Deze verwerk ik er dus bij.

 photo hygfyhjg_zps77751549.png

‘Leuke blog, je hebt een leuke schrijfstijl en ik vind het echt leuk om je artikelen te lezen.’

 • De meeste van mijn lezers zijn vrouwen. Er zijn 2 mannelijke lezers (die het hebben ingevuld), waar ik dan ook erg trots op ben.
 • Wat vinden jullie de leukste categorieën op iliveformydreams:
  Dagelijks geklets, Photo Diary, Blog, Reizen & uitstapjes kwamen als winnaar uit de bus.
  Jullie vinden dus eigenlijk de persoonlijke blogs (wat mijn blog ook is) het leukste.

 • De meeste lezen iliveformydreams.com als er een nieuwe blogje verschijnt.
 • Het leukste aan iliveformydreams:
  Dat het erg persoonlijk is, dagelijkse belevenissen, foto’s, het enthousiasme waarmee geschreven wordt en de diversiteit aan blogjes.
 • De layout vinden jullie erg leuk vooral m’n nieuwe header. Waar ik zelf ook super blij mee ben! Het is helemaal Sas.
 • ‘De manier waarop je schrijft boeit me. Jouw kijk op het leven is een voorbeeld voor zoveel mensen, zo positief! Sommige mensen hebben het talent om van een doodnormale situatie iets moois te maken. Sas is zo iemand.’

 • Wat zouden jullie meer willen zien zien?
  Beauty/fashion en shoplogs, meer foto’s, muziek & gastartikelen. Zelf ben ik niet zo van de beauty/fashion en shoplogs. Dit zal dus ook niet zo heel snel voorbij komen. Misschien dat ik wel een keertje een shoplog maak maar dit zal geen standaard item worden. Meer muziek & foto’s gaat zeker wel lukken!
 • Woorden die jullie met (mij &) m’n blog associëren:
  Thee, katten, positief, persoonlijk, divers, eerlijk, liefde, knus/gezellig en inspirerend. Erg grote complimenten dus.
 • De meeste volgen me met Bloglovin’. Grappig, aangezien ik het zelf niet gebruik maar puur voor mijn lezers heb aangemaakt.
 • Negatieve reactie:
  Hoewel ik erg veel positieve reacties heb gekregen op mijn blog zat er ook een reactie tussen met kritiek:

  ‘Je hoeft niet elke dag te bloggen. Soms heb ik het gevoel dat je meer blogt om het bloggen dat je elke dag perse een blog moet hebben. Dit gaat ten koste van de diepgang. Tig keer bloggen hoe happy je bent met je huwelijk is nogal saai.’

  Uiteraard vind ik het erg jammer dat deze persoon er zo over denkt, maar ieder zijn mening! Zelf ben ik van mening dat ik niet blog om het bloggen maar het zo leuk vind dat er wel (bijna) elke dag een artikel online komt. Een tijdje geleden had ik dit hier uitgelegd.

 • Ook kreeg ik de tip: ‘Het mag wel iets dieper op bepaalde onderwerpen ingaan. Nu is het vaak veel onderwerpen heel vluchtig behandelen.’ Daar kan ik zeker wat mee.
  J

   photo tnx_zpsc165b2ff.png

  0

  23 reacties

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *