What’s on my phone

 photo DSC02324_zps86da5fc2.jpg

 photo fone_zps291b11b6.png

Telefoon / Hoesje » Mijn telefoon is de Samsung Galaxy S Advance en heb ik nog niet zo lang. Dit is tevens ook gelijk mijn aller eerste smartphone en ik moet zeggen dat het me wel bevalt. Ik heb een bloemen hoesje eromheen.

Ringtone » Mijn ringtone is al jaren hetzelfde: de tune van Criminal Minds. tundundun..

Homepagina » Op mijn homepagina staat een foto van mij & M. op onze bruiloft. Verder staan mijn meest gebruikte apps eronder en de datum/tijd.

Onderbalk » In mijn onderbalk staat: telefoon – contacten – berichten & applicaties. Handig om bij de hand te hebben.

Meest gebruikte apps » Whatsapp – Instagram – Email – Camera – WordPress – Facebook/Twitter – Icomania – Jorte (agenda) – Mp3

Fotografie apps » Daar heb ik een speciaal mapje voor aangemaakt. Textgram – Photo grid – EyeEm – Pixlr-o-matic – Color Splash Effect – InstaWisdom – Tweegram – Decoblend – PhotoFunia – BrightCamlite – Phonto & Brokehpic.
Vinden jullie het leuk als ik hier een apart blogje over maak?

Muziek » Op mijn Mp3 speler staat erg veel muziek maar de meeste zijn uiteraard van Pink & Westlife (alle CD’s)

Widget » Ik heb 2 widgets aan staan. Eentje is sinds wanneer we getrouwd zijn en de andere is van Jorte, mijn persoonlijke agenda. Er staat een weekplanner op.

40 reacties op “What’s on my phone

  1. Wat een mooie telefoon! ik ben nog superblij met mijn IPhone maar ben me wel aan het oriënteren alvast op mijn volgende. Zit ook te denken aan een samsung want de IPhone 5 mwa.. ik twijfel nog heel erg… maar een heel leuk stukje.. 🙂

  2. Leuk een kijkje in andermans smartphone 🙂
    Zelf heb ik sinds een jaartje er ook eentje en ik ben erg blij ermee, moet ik zeggen. Vooral de agenda-functie is ideaal. Senior en ik hebben allebei gmail en deze kun je delen met elkaar. Nooit meer iets vergeten, altijd meteen duidelijkheid! Ideaal!
    Ik heb een grote internetbundel, terwijl ik in de praktijk bijna altijd wifi gebruik, met verlengen van het abo maar eens kijken of dat goedkoper kan. Abo’s veranderen nu zo snel, merk ik. Ik vind 3G ook teleurstellend traag, meestal. Wachten op 4G binnenkort 🙂 Er is hoop 🙂
    Ik heb niet zo heel veel apps. Vind jou foto-apps leuk!

  3. Leuk om te zien! Ik wil wel een apart artikel over die fotografie apps zien. Heb gisteren nog een leuke ontdekt: A Beautiful Mess (van de gelijknamige blog). Ik weet alleen niet of daar ook een Android-versie van is.

  4. Je kan er veel mee he? Ik heb sinds een paar weken de Samsumg Galaxy S4, ik ontdek elke dag nog nieuwe dingen dat ik denk, heee dit kan ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *