Enquête iliveformydreams.com

Hoewel ik eigenlijk altijd voor mezelf blog ben ik toch wel benieuwd naar jullie mening. Zodoende heb ik een enquête gemaakt over iliveformydreams.com. Ik zou het erg waarderen als jullie even een paar minuutjes de tijd nemen deze vragenlijst met 14 vragen in te vullen. De resultaten komen over een tijdje online. Alvast heel erg bedankt!

 photo flexibiliteit_zpsa139670f.jpg

Klik hier om naar de enquête te gaan

PS: Ik hoorde van meerdere personen dat bij vraag 6 geen meerkeuze optie bevat. Om de gegevens die bij die vraag zijn ingevuld niet te verwijderen laat ik deze vraag staan en staat hij onder aan de vragenlijst nog een keer.

About the Author

23 Comments

Jennn

Ingevuld! Klein puntje: bij vraag 6 geef je aan dat er meerdere antwoorden mogelijk zijn, maar je kunt maar 1 antwoord aangeven.

Reply
Swaen

Ik heb hem ingevuld! Maar ik kan inderdaad ook niet meerdere antwoorden geven. Dat is bij vraag 6 geloof ik, over wat ik leuk vind op je blog om te lezen.
Liefs, Swaen

Reply
Shanti

Ik heb hem voor je ingevuld 🙂 Je moet vraag 6 even verwijderen en dan opnieuw aanmaken als Lijst: meerkeuze vraag meerdere antwoorden mogelijk (heb toevallig laatst via thesistools voor mn afstudeeronderzoek een enquete gemaakt hihi).

Reply
SAS

Hij staat al op deze optie aan, vandaar dat ik het zo raar vind.. Kan hem wel weer verwijderen maar dan zijn ook m’n statistieken weg neem ik aan. Ik heb er nu een tekstvak achter gezet als oplossing.

Reply
Miranda

Ik heb hem ook ingevuld, kan alleen niet meerdere antwoorden doen bij vragen waar dat wel aangegeven stond?

Reply
SAS

Thanks voor het doorgeven, ik ga er even naar kijken ^^
Om welke vraag ging het precies?

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *