Waarom ik toe ben aan vakantie

 photo DSC01328_zps1bfc45db.jpg
// foto huwelijksreis Terschelling 2012 //

1. De laatste tijd heb ik erge stress gehad om een aantal redenen. Het lijkt me heerlijk even weg te gaan en te weten dat de stress periode voorbij is. Genieten en even mijn verstand op 0 zetten. Dat zou echt super fijn zijn.

2. Leuke nieuwe bikini’s zijn altijd leuk om aan te schaffen. En wat is een betere reden dan op vakantie gaan en iets nieuws te gaan kopen? Een nieuwe broek, een nieuwe tas.. een nieuwe…


3. Foto’s maken op vakantie is 1 van mijn favoriete bezigheden. Super leuk om achteraf heel wat foto’s te hebben om terug te denken aan de leuke tijd. En nu heb ik natuurlijk ook Instagram, hell yeah!

4. Omdat er veel blogjes voorbij komen met vakantie foto’s of lijstje waar mensen heen op vakantie willen. Daardoor gaat het bij mij zeker kriebelen om weer op vakantie te gaan (en de Maart-Centerparcs-Vakantie is alweer zó lang geleden. Al een hele maand geleden..)

5. Zodat ik weer super leuke souvenirs mee kan nemen waardoor ik weer leuke herinneringen heb als ik thuis ben. Niets is zo leuk als tastbare dingen zoals beeldjes en foto’s.

J
Waarschijnlijk is mijn eerste komende vakantie ergens in September. Nog even wachten dus..

33 reacties op “Waarom ik toe ben aan vakantie

  1. Morgen vrij en er komen nog wat andere vrije dagen aan. Dat geeft ook een beetje een vakantiegevoel, gelukkig.

  2. Zo lang zou ik echt niet kunnen wachten en jij ook niet volgend mij. Die vakantie moet je echt naar voren halen of er gewoon even een weekend tussenuit!

  3. Jammer dat de volgende vakantie nog zo lang is, maar dan moet je zo denken, het verlof van iedereen zit er dan al op, en dan mag jij nog lekker vertrekken!

  4. Ik heb wil ook op vakantie. Al is het maar een weekendje of een weekje. Maar er zijn nog geen plannen. Ik kan dus ook nog nergens voor aftellen.

  5. Vakantie, heerlijk! Ik kijk er nu al naar uit om volgend jaar weer op vakantie te gaan (dit jaar gaat niet door koophuis natuurlijk, wat ook erg leuk is).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *