Hersenspinsels,  Reizen en uitstapjes

Waarom ik toe ben aan vakantie

 photo DSC01328_zps1bfc45db.jpg
// foto huwelijksreis Terschelling 2012 //

1. De laatste tijd heb ik erge stress gehad om een aantal redenen. Het lijkt me heerlijk even weg te gaan en te weten dat de stress periode voorbij is. Genieten en even mijn verstand op 0 zetten. Dat zou echt super fijn zijn.

2. Leuke nieuwe bikini’s zijn altijd leuk om aan te schaffen. En wat is een betere reden dan op vakantie gaan en iets nieuws te gaan kopen? Een nieuwe broek, een nieuwe tas.. een nieuwe…


3. Foto’s maken op vakantie is 1 van mijn favoriete bezigheden. Super leuk om achteraf heel wat foto’s te hebben om terug te denken aan de leuke tijd. En nu heb ik natuurlijk ook Instagram, hell yeah!

4. Omdat er veel blogjes voorbij komen met vakantie foto’s of lijstje waar mensen heen op vakantie willen. Daardoor gaat het bij mij zeker kriebelen om weer op vakantie te gaan (en de Maart-Centerparcs-Vakantie is alweer zó lang geleden. Al een hele maand geleden..)

5. Zodat ik weer super leuke souvenirs mee kan nemen waardoor ik weer leuke herinneringen heb als ik thuis ben. Niets is zo leuk als tastbare dingen zoals beeldjes en foto’s.

J
Waarschijnlijk is mijn eerste komende vakantie ergens in September. Nog even wachten dus..

0

33 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *