Let the sun shine

Eindelijk is hij er dan: de Lente! Heerlijk om weer het zonnetje te zien verschijnen.
Het is dus weer zonnebrillen weer! Ik hou er zó van. Ik ben dan ook zo’n persoon die heel wat zonnebrillen heeft liggen. Ik vind het dan ook heerlijk om te combineren met de kleding die ik aan heb of de mood die ik die dag heb.

Wel ben ik iemand die van simpele modellen is. Geen poespas of gekke/drukke kleurtjes.
Gewoon heerlijke basic. Zo vind ik de onderstaande 2 brillen erg leuk van brillen24.nl

 photo zonnebrillen_zps1ea548de.png

En nu ben ik benieuwd: hoeveel paar zonnebrillen hebben jullie?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Brillen24

About the Author

24 Comments

Rianne

Ik heb nog nooit een zonnebril gekocht omdat ik een bril heb! Inmiddels heb ik al een aantal jaar meekleurende glazen. Ontzettend fijn, behalve in de auto want dan kleuren ze niet mee haha

Reply
missdoubt

I love my Carrera!!
Zodra de lucht maar een beetje scherp is gaat ‘ie op: de wereld is zo veel leuker door je zonnebril! Ik hou van dat ding!

Reply
Jennn

Ik heb een spotgoedkope, maar oerdegelijke zonnebril 😛 Een grote zwarte, met glimmende steentjes. Ja, ik ben net een ekster 😉

Reply
Wanda

Heb er standaard eentje in de auto liggen, ook 1 in mijn handtas en dan zwerven er denk ik nog 2 exemplaren rond. Ook simpele modellen…

Reply
Anouk

Uuuhhhhm, het zijn niet allemaal van die dure zonnenbrillen hoor, maar ik kom uit op 15.. jeetje heb ik ook een zonnenbril verslaving? Hahaha..

Reply
Madrina

Oh, wat een mooie lay-out 🙂
Ik ben ook heel blij dat de zon er is, eindelijk! Zelf heb ik maar één zonnebril.

Reply
Budgetproof.nl

Ik heb echt minimaal 10 paar zonnebrillen. Te veel eigenlijk maar ze mogen van mij niet meer dan 5,- kosten haha. Ik ga er altijd op zitten of laat ze te lang in een tas liggen waardoor ze helemaal vervormd raken ;).

Reply
Simone

Ik heb een verzameling aan zonnebrillen. Maar veel vind ik niet leuk meer. Zonde, want ze zien er nog prima uit. Ik koop zo’n beetje elk jaar wel een nieuwe.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *