Film’s die ik zeker wil zien

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'

25 Comments

Tamara

Jaa Iron Man!! Ik wil ook zo’n pak 😛 Als het om Marvel Comics gaat, dan ben ik echt een jochie van 8, haha!

Reply
missdoubt

Jammer dat jouw lijstje niet uit te draaien is om af te vinken… maar goede tips! Ik ga ze onthouden en hopelijk snel eens kijken, leuk!

Reply
Harmke

Ik kan alleen maar zeggen dat je The Perks Of Being a Wallflower MOET kijken. Geweldige film!

Reply
Michelle

The Perks is wel leuk en ik ben ook wel benieuwd naar de nieuwe Iron Man en Dispicable Me

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.