Week 15 in foto’s

 photo week15_zpsd99fae41.jpg


Heerlijk lezen in een dubbel boek van Tess Gerritsen * ziekig en erge keelpijn, hopen dat het snel over is * nog steeds super blij met m’n armbandje gemaakt door Joyce * lekker bezig met knutselen @blog * photo week152_zps950382b2.jpg

Lekker geshopt bij de Action, heerlijke winkel * de eerste editie van Women’s Health gehaald, leuk blad * Ayla heerlijk chillen in het zonnetje * lief kaartje gekregen van vriendinnetje <3 *


Volg mij op Instagram

0

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'

30 Comments

Nicool

Oooh katten zijn ook zulke heerlijke luilakken, soms wilde ik echt dat ik een kat was & de hele dag kon luieren!

Reply
Wendy

Leuk armbandje. 🙂 Ik was net ook lekker aan het knutselen aan de layout van mijn blog. Loopt de boel vast en *poef* weg al mijn aanpassingen. -_-‘

Reply
Wanda

Thee met honing wil nog weleens helpen voor keelpijn, althans bij mij dan… Beterschap in ieder geval!
Lijkt me een leuk tijdschrift, zal van de week eens kijken bij de Bruna…

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.