Yo.. watte?

Weten jullie nog dat ik deze blogpost schreef over Yoga? Dat het zo heerlijk was en er dagelijks van geniet? Nou moet ik even heel goed nadenken hoe je dat ook al weer deed, dat Yoga. Ik heb het namelijk in geen weken (als het geen maanden zijn) meer gedaan. Woops.

Niet dat ik het niet wil. Niet dat ik er geen tijd voor heb.. Maar het gaat hem om het beginnen ermee. Ik wás ermee begonnen. En hield dit dus ook weken(!)(trots op mezelf) vol om dagelijks te doen. Totdat er een dag was dat ik dacht: Ik heb vandaag geen zin. Of er was wat waardoor het niet kon. Of.. Talloze redenen kon ik waarschijnlijk verzinnen. En als ik eenmaal stop dan stop ik ook altijd helemaal.

Dus menchen, deze week ga ik er weer aan geloven.
En NIET.STOPPEN.WANT.DAN.BEGIN.IK.NEVER.EVER.NOOIT.MEER.
want het is gewoon heerlijk om te doen en de tijd moet ik er gewoon voor maken.

Vandaag. Dan begin ik en maak ik het ook af. Want ik was zo goed bezig.

 photo cat_yoga_by_katiecookie_zps546113f7.jpg

0

Misschien ook leuk om te lezen...

36 Comments

 1. Het is die knop hé? die je even moet kunnen omzetten. Ik herken het heel goed. Je gaat het nu doen meis! Hoppakee even lekker in de wolken.

 2. Laatst schreef ik als reactie op je blog over joga, dat ik er de volgende dag mee zou beginnen….

  De dvd ligt nog steeds onaangeroerd op z’n plek 🙁
  Straks maar even proberen, of morgen….

 3. Je moet het ook wel leuk vinden he, mijn ervaring is als je met iets snel stopt dat je het toch je tijd misschien niet waard vind. Maar misschien dat het oppakken ook wel goed leuk 😉

  1. Leuk vind ik Yoga zeker wel alleen het ‘gaan doen’ is bij mij altijd lastig. Als ik eenmaal bezig ben vind ik het héérlijk!

 4. Succes! Ik zou dat niet kunnen daar ben ik veelste druk (in mijn hoofd) voor.. Ga ik allemaal denken wat ik nog/kan doen haha

 5. Heel herkenbaar hoor! Ik sport ook altijd een paar weken achter elkaar heel fanatiek en dan houdt het opeens op (druk, geen zin, andere dingen…) en dan kan het zo gebeuren dat er 3 weken verstrijken…
  Succes met je nieuwe poging!

 6. ow ja, zo ben ik dus ook. ik houd iets heel lang geel goed vol en dan een keertje niet en dan is er ineens een maand voorbij. of 3. pfff.. succes met volhouden dit keer!!

 7. Ja, go for it!
  Soms denk ik ook van, hmm mss niet deze week, maar achteraf ben ik zo blij dat ik toch geweest ben, dus doen!

 8. Oh zo herkenbaar dit! Ik heb het ook al in geen weken meer gedaan, door allerlei stomme redenen. Wat goed dat je weer gaat beginnen 🙂

 9. Ik blijk echt waanzinnig goed in Cat Yoga te zijn. Dus mocht je nog eens tips nodig hebben, schroom niet om het gewoon te vragen.

 10. herkenbaar ja..
  Ik heb dat ook met de sportschool! Als ik eenmaal een weekje niet ben geweest is het op de een of andere vreemde manier lastig om weer even in het ritme te komen maar idd als ik weer ben is het héérlijk! 🙂

 11. Awhh die cat yoga, schattig! Een begin maken nadat je gestopt bent is eigenlijk altijd moeilijk. Ooit begin ik ook hihi. Succes!

 12. Succes! Ik ga er binnenkort achterkomen want ik wil gaan beginnen met fitnessen op een crosstrainer! Eerst 1 aanschaffen en dan flink aan t werk 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *