Lifestyle

Yo.. watte?

Weten jullie nog dat ik deze blogpost schreef over Yoga? Dat het zo heerlijk was en er dagelijks van geniet? Nou moet ik even heel goed nadenken hoe je dat ook al weer deed, dat Yoga. Ik heb het namelijk in geen weken (als het geen maanden zijn) meer gedaan. Woops.

Niet dat ik het niet wil. Niet dat ik er geen tijd voor heb.. Maar het gaat hem om het beginnen ermee. Ik wás ermee begonnen. En hield dit dus ook weken(!)(trots op mezelf) vol om dagelijks te doen. Totdat er een dag was dat ik dacht: Ik heb vandaag geen zin. Of er was wat waardoor het niet kon. Of.. Talloze redenen kon ik waarschijnlijk verzinnen. En als ik eenmaal stop dan stop ik ook altijd helemaal.

Dus menchen, deze week ga ik er weer aan geloven.
En NIET.STOPPEN.WANT.DAN.BEGIN.IK.NEVER.EVER.NOOIT.MEER.
want het is gewoon heerlijk om te doen en de tijd moet ik er gewoon voor maken.

Vandaag. Dan begin ik en maak ik het ook af. Want ik was zo goed bezig.

 photo cat_yoga_by_katiecookie_zps546113f7.jpg

0

36 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *