Als je me echt zou kennen..

Als je me echt zou kennen..

Zou je weten dat ik elke dag liters thee drink. Ja echt liters, ik overdrijf niet. Het is nog een gods wonder dat ik niet ben getransformeerd tot een theekopje.

Zou je weten dat ik ga verliggen als de katten erbij willen. Ja echt, ze hebben hemelsbreed de ruimte terwijl ik op een puntje van een stoel zit of half van het bed af lig. Je ziet het, ik heb niets te vertellen in huis.

Zou je weten dat ik altijd positief ingesteld ben. Ook al neemt het leven je soms naar diepe dalen. Ergens zal een lichtpuntje zijn. En zoals m’n moeder altijd mooi zegt: Voor álles is een reden (ook al weet ik niet zeker of ik het daar mee eens ben)

Zou je weten dat ik niet van auto rijden hou. Ik krijg er de kriebels van, zenuwen. Hoewel als ik eenmaal aan het rijden ben het wel weer super leuk is. Beetje voorspanning dus.


Als je me echt zou kennen..

Zou je weten dat als ik een boek aan het lezen ben je alles tegen me kan vertellen: ik hoor je toch niet. Als ik eenmaal in een boek zit kan er volgens mij een bom naast me vallen en nog kijk ik dan op van huh, gebeurde er wat?!

Zou je weten ik lach om mezelf. Als niemand anders lacht. En dan heel hard. Want ik bén ook gewoon hi-la-ri-sch.

Zou je weten dat ik een hekel heb aan Harry Potter. Ja echt. En aan Twilight. Wat een bagger films zeg. Mocht je het leuk vinden prima hoor, maar ik snap het hele hokuspokus en glinsterend-worden-in-het-licht niet echt..

Zou je weten dat ik bij sommige dingen echt hardop zeg: Oh dit is een leuk blog onderwerp. Overal en nergens heb ik inspiratie.. Uit gesprekken, onder de douche en discussies.. Gunstige eigenschap voor jullie *wink*

Als je me echt zou kennen..

Zou je weten dat ik later geen kinderen wil. Ook niet nu ik ben getrouwd of dat ik een lief nichtje heb. Heel leuk bij andere hoor maar moet er niet aan denken zo’n kleintje nu thuis te hebben. Ik zeg nooit-nooit want misschien denk ik er over een aantal jaren wel anders over. Maar voor nu in dikke, onderstreepte met Caps Lock gedrukte letters NEE.

Zou je weten dat ik PDS heb.

Zou je weten dat ik verslaafd ben aan Instagram. Niet eens aan m’n smartphone, want dat valt reuze mee maar foto’s posten vind ik zo leuk. Oh en whatsapppppppp (moeten jullie dan ook altijd aan Scarry Movie denken?) mag er ook wezen hoor, zo gezellig!

Zou je weten dat ik de laatste tijd niet zo lekker in m’n vel zit. Komt wel weer goed, maar voor nu even een aantal dipjes gehad. Be Positive

Idee gepikt van: KV’s Confessions

Hersenspinsels
Previous Story
Next Story

29 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Jennn
  24/03/2013 at 19:40

  Leuk om te lezen! En dat je een bom kan laten ontploffen tijdens het lezen is zó herkenbaar!

 • Reply
  Madrina
  14/03/2013 at 16:33

  Ha, ik wist enkele dingen dus ik ken je een beetje echt 😉

 • Reply
  Marcella
  07/03/2013 at 16:44

  Leuk lijstje! En lijkt me gezellig, samen literssss thee drinken. Ik ben ook zo’n enorme leut!

 • Reply
  Kelly
  07/03/2013 at 12:03

  Hahahaha moest toch lachen om dat stukje over lezen en niet worden afgeleid. Wow echt knap ik kan heel snel worden afgeleid dat heb ik dus weer heel erg. Leuk hoe je dat schreef en natuurlijk om meer over jou te lezen. Ik vind zulke blogs wel leuk altijd want sommige dingen had ik dan weer niet verwacht bij jou en sommige dingen weer wel haha raar hé dat je soms toch een ander beeld van iemand kan hebben. Leuk leuk!!

  Gauw weer lekker in je velletje zitten hoor Saskia. Liefs X

 • Reply
  Simone
  07/03/2013 at 10:31

  Wat leuk om te lezen! Dat van het lezen herken ik in mijn vader. Die is dan ook helemaal afgesloten van de buitenwereld, zoals we dat dan zeggen, haha! 🙂

 • Reply
  Lois Lorinde
  07/03/2013 at 07:22

  Haha, die eerste! Leuk om zo meer feitjes te lezen over jou 🙂

 • Reply
  Eva
  06/03/2013 at 22:21

  Wat leuk zeg! Ik lach ook altijd heel erg hard om mezelf. Vooral juist als verder niemand het doet, snappen ze vast niet hoe leuk ik ben 😉

 • Reply
  Saar
  06/03/2013 at 21:21

  Wat een leuke blog! Die ga ik onthouden 🙂

 • Reply
  Wendy
  06/03/2013 at 19:51

  Leuk stukje om te lezen. Een aantal dingen wist ik van je, maar niet alles. 🙂

 • Reply
  Wanda
  06/03/2013 at 19:39

  Leuke blog! Dat van het autorijden, lachen om jezelf en geen kinderen wist ik nog niet. Heb ik ongetwijfeld over heen gelezen maar voor nu ben ik dus weer volledig op de hoogte! Misschien pik ik dit idee nog wel van je!

 • Reply
  Michelle @ the World is a Book
  06/03/2013 at 19:10

  Wat leuk om te lezen! Hoe kun je Harry Potter nou niet leuk vinden? 😉 Sterkte met je dipje, hoop dat je je snel weer wat beter voelt!

 • Reply
  Leoni
  06/03/2013 at 18:53

  Leuk geschreven! Dat katten verhaal ken ik, ze willen altijd over zijn en zitten waar jij net op dat moment bezig bent. Verder positief blijven! Alhoewel je soms ook best negatief mag zijn!

 • Reply
  Ariadnesdraad
  06/03/2013 at 17:41

  Dat van dat boek herken ik 😉

 • Reply
  Billy
  06/03/2013 at 17:16

  ik ken je blijkbaar nog niet écht… 😉
  Ben dus weer wat méér over jou te weten gekomen nu

 • Reply
  Malou
  06/03/2013 at 15:48

  Leuk om te lezen. Ik drink ook letterlijke liters thee haha.

 • Reply
  Liann.
  06/03/2013 at 15:17

  Leuk om te lezen!

 • Reply
  Bianca
  06/03/2013 at 14:19

  Leuk lijstje… heerlijk dat je altijd positief bent…maar hoop dat snel weer wat beter gaat.

 • Reply
  Jorien
  06/03/2013 at 14:14

  Ik vind dit soort posts altijd zo leuk! Ik wist niet dat je PDS had, is dat lastig om mee om te gaan?

  • Reply
   SAS
   07/03/2013 at 07:51

   Ik weet er de loop van de jaren nu wel beter mee om te gaan. Maar soms is het erg vervelend. Misschien dat ik er ooit nog een stukje over schrijf.

 • Reply
  Diana
  06/03/2013 at 12:15

  Die films snap ik ook niet, heb ze zelfs nog nooit gezien.. nouja bij Harry Potter misschien een stukje.

 • Reply
  Femke
  06/03/2013 at 11:55

  Leuk! Ik maak ook altijd plaats voor Floortje, al moet ik er het halve huis voor verbouwen. <3
  En hopelijk zit je snel weer wat beter in je vel! 🙂

 • Reply
  Nina
  06/03/2013 at 11:15

  Harry Potter hoor je wel van meerdere, ik zelf vind het wel heel leuk! Instagram, meteen aangevraagd of ik je mag volgen. Erg leuk idee zo een stukje!

 • Reply
  Inge
  06/03/2013 at 10:19

  Oh, ik hooouuu van autorijden!! Voor de kat ga ik ook wel altijd aan de kant, toen ze bij mij kwam liggen in mijn bed, viel ik nog liever uit mijn bed dan geen plaats maken voor haar 😀
  En jaja, hilarisch zijn, I know the feeling, alleen jammer dat niet iedereen dat vindt hé 😀

 • Reply
  Nicole
  06/03/2013 at 10:16

  Goh dan “ken” ik je behoorlijk goed want eigenlijk wist ik alles.. zelfs bij die kids dacht ik eerst even.. huh, maar later dacht ik ‘oh jaaa had ze ooit al eens over geblogd!’
  Hihi…

 • Reply
  Miranda
  06/03/2013 at 08:58

  Hele leuke post!

 • Reply
  Tineke
  06/03/2013 at 08:54

  Een hekel aan Harry Potter? :O hoe kan dat toch? Haha, maar nu ken ik je wel wat beter 😉

  • Reply
   SAS
   06/03/2013 at 09:14

   Ja ik vind het echt vreselijke films/boeken haha.

 • Reply
  Annagreet
  06/03/2013 at 08:38

  Succes met de dipjes!
  Wel heel leuk zo’n post! 😀

 • Reply
  Kimberly
  06/03/2013 at 08:29

  Haha om het eerste stukje moest ik lachen over het theekopje! Leuk om je zo nog wat beter te leren kennen. En inderdaad, positief blijven is het beste, al is het soms zo moeilijk.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png