New in: My Keep cup

Al heel lang wilde ik er eentje hebben: een Keep Cup. Een beker waarin je thee (of koffie, maar in mijn geval thee) in warm kan houden. Zulke bekers vind ik er altijd erg leuk uitzien en handig. Nou was ik al verschillende winkels af geweest en kon maar nergens een echt leuke of handige vinden.

 photo 50b50f91-63cc-4e4c-8abf-f9062d712396_zpsc8777f1b.jpgNou zag ik op de site van Kelly dat ze er eentje had gekocht bij Bagels & Beans. Ik hou sowieso al van Bagels & Beans en kom er regelmatig voor een heerlijk theetje met een bagel erbij. En nu kon ik er ook nog eens zo’n leuke cup kopen. Toen we dus langs de stad reden keek ik mijn man lief aan om even te stoppen om bij B&B een Keep Cup te gaan kopen. Ohhhh en wat ben ik er blij mee he. *happy, smile*

 photo 20130224_132413_zps7bd22d78.jpg

Dat wordt veel leuke blogjes maken met m’n Keep Cup met overheerlijke thee erin.

Kende jullie de Keep Cup al?

38 reacties op “New in: My Keep cup

 1. Bagels & Beans!! <3 Ik wilde ook graag een keepcup omdat het me wel handig leek, voor naar de uni enzo. Maar ik heb begrepen dat je ze niet zo in je tas kan doen (als een thermosfles zeg maar) omdat 'ie dan waarschijnlijk gaat lekken?

 2. Echt een hebbedingetje voor mij! Ik drink wekelijks liters (iced-)thee en koffie! Ik ga binnenkort naar Disneyland Paris; ik hoop er daar een leuke te vinden ๐Ÿ™‚ !!

 3. Ik heb er eentje van Blond amsterdam… Is niet helemaal hetzelfde want je kunt hem niet echt meenemen haha.. Maar heb ik ook niet nodig ๐Ÿ˜‰

 4. Fijn he! Ik heb er zelf ook 1, helaas past hij niet in de bekerhouder in mijn auto. net iets te groot dus wil er eigenlijk nog eentje. Lekker voor in de ochtend onderweg naar werk.

 5. Ik zoek er ook al een tijdje รฉรฉn. Pas had mijn vriend er opeens รฉรฉn bij hem. Via zijn werk ergens gekregen. Dus ben benieuwd of hij bevalt. Op mijn werk hadden we namelijk een keer zo’n beker en als je daar uit dronk, smaakte heel je thee naar plastic. Blegh!

 6. Ik drink nooit thee, dus ik heb hem niet echt nodig. Vind het wel altijd heel handig voor mensen die reizen met de trein enzo! Deze is wel echt heel leuk ๐Ÿ™‚

 7. Ik heb twee tumblers van Starbucks. Het is geen echte warmhoudbeker, maar ik vind ze wel heel erg fijn om mijn koffie lekloos in mee te nemen,
  De jouwe ziet er ook mooi uit ๐Ÿ™‚

 8. Ik kende hem niet nog, ik vind alleen dat soort bekers nooit fijn om uit te drinken, geef mij maar een mooi theeglas ๐Ÿ˜‰
  Maar super dat je hem eindelijk hebt!

 9. Ik heb er echt zoooooveel versleten op mijn werk. Zolang het drinkstuk van plastic is is het vaak wel goed leuk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *