Badkamers: inspiratie

Zoals jullie weten zijn we al meerdere keren bezig geweest in ons huisje. Over een aantal maanden is het idee om onze badkamer te gaan verbouwen. Groter. Veel groter. (hier kan je zien hoe onze badkamer er nu uitziet) Inimienie. We willen een stuk van de kasten uit de woonkamer en een stukje van de extra kamer erbij trekken. (dat het dus zo eruit komt te zien – de roze lijnen is hoe het ongeveer gaat worden / bruin hoe het nu is) Natuurlijk is de badkamer nu al verbeterd door de kleine verbouwing in 2011 maar een grotere badkamer is van ons beide toch wel echt een wens.

Onze badkamer gaat dan 3x zo groot worden. Heerlijk! Niet meer klooien met in de douche stappen of je hoofd stoten tegen de muur als je (wild zoals ik) je haar staat te doen. Ondertussen gaan we dus lekker sparen en inspiratie opdoen zoals hieronder:

 photo montreal-waschtisch-inkl-becken-80cm-anthrazit-hochglanz-1142785_zpsb2d803a8.jpg photo aqua-suite-bino-waschplatz--zwetschgeschwarz-3-tlg-m-zo-bse-bng-zws-1_zpse9393f6b.jpg

 photo halifax-waschplatz-inkl-spiegelschrank-pinie-honig-1143703_zps672ce3cd.jpg

Uiteraard als we zijn begonnen met de verbouwing (wat waarschijnlijk Juli/Augustus wordt) komen er heel wat blogjes online met de ‘before & after’ foto’s. Het gaat een hele klus worden maar gelukkig heb ik een hele handige man die bijna alles zelf gaat doen. Ik kan niet wachten!

De plaatjes zijn van Home24

About the Author

22 Comments

Billy

ik kan geloven dat je die badkamer groter wil, want nu is het écht maar een veredelde douchecel, Saskia
Misschien jammer van de verloren ruimte in de andere kamers, maar die badkamer wordt dan toch heel wat leefbaarder!
En intussen dromen maken van hoe je ze wil uitgevoerd zien, heerlijk toch!

Reply
Eva

Lijkt me zo heerlijk als je rustig aan alles in je huis naar je eigen smaak kan verbouwen en inrichten. Ik zit nu op een vrij klein huurappartement en dus is dat echt de moeite niet 🙁

Reply
Leoni

Inspiratie voor badkamers vind ik één van de leukste ruimtes in je huis. De ruimte met paarse muur vind ik gaaf!

Reply
Nicole

Haal mijn inspiratie meestal van de Ikea en leenbakker en dat soort winkels hihi.. Daar is toch waar ik de meeste spulletjes ook werkelijk koop. Dat van home ziet er ook mooi uit hoor, maar denk iets te luxe voor ons 😉

Wel fijn dat je straks een 3x zo grote badkamer hebt!!

Reply
Femke Blogt

Hee, wat een toeval! Wij willen dit jaar ook de badkamer verbouwen. Op cosmetisch niveau dan. Nieuwe tegeltjes, vloer, kastje en wastafel. Maar volgens mij is onze lang niet zo reusachtig als die van jullie. *jaloers* Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

Reply
Kimberly

Oehh de eerste 2 foto’s vind ik heel mooi! Succes alvast met de verbouwing! En wat leuk trouwens dat kopje thee dat je moet verplaatsen hihi 🙂

Reply
Simone

Ik ben er benieuwd naar het eindresultaat, maar daar zal ik waarschijnlijk nog even geduld voor moeten hebben. De inspiratieplaatjes hierboven beloven nog wat!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *