Zoals jullie weten zijn we al meerdere keren bezig geweest in ons huisje. Over een aantal maanden is het idee om onze badkamer te gaan verbouwen. Groter. Veel groter. (hier kan je zien hoe onze badkamer er nu uitziet) Inimienie. We willen een stuk van de kasten uit de woonkamer en een stukje van de extra kamer erbij trekken. (dat het dus zo eruit komt te zien – de roze lijnen is hoe het ongeveer gaat worden / bruin hoe het nu is) Natuurlijk is de badkamer nu al verbeterd door de kleine verbouwing in 2011 maar een grotere badkamer is van ons beide toch wel echt een wens.

Onze badkamer gaat dan 3x zo groot worden. Heerlijk! Niet meer klooien met in de douche stappen of je hoofd stoten tegen de muur als je (wild zoals ik) je haar staat te doen. Ondertussen gaan we dus lekker sparen en inspiratie opdoen zoals hieronder:

 photo montreal-waschtisch-inkl-becken-80cm-anthrazit-hochglanz-1142785_zpsb2d803a8.jpg photo aqua-suite-bino-waschplatz--zwetschgeschwarz-3-tlg-m-zo-bse-bng-zws-1_zpse9393f6b.jpg

 photo halifax-waschplatz-inkl-spiegelschrank-pinie-honig-1143703_zps672ce3cd.jpg

Uiteraard als we zijn begonnen met de verbouwing (wat waarschijnlijk Juli/Augustus wordt) komen er heel wat blogjes online met de ‘before & after’ foto’s. Het gaat een hele klus worden maar gelukkig heb ik een hele handige man die bijna alles zelf gaat doen. Ik kan niet wachten!

De plaatjes zijn van Home24

0
22 reacties

22 thoughts on “Badkamers: inspiratie

 1. Ik ben benieuwd of jullie het zo mooi gaan krijgen als op deze foto’s. In ieder gaval succes gewenst!

  Els.

 2. Saskia schreef:

  🙂 thnx voor de link / tip. Mijn laatste blog zegt wel waarom 🙂

 3. Jennn schreef:

  Leuke foto’s! Wij zijn ook bezig met het kijken naar badkamers 🙂

 4. tineke schreef:

  Ik kan niet wachten tot wij een koophuis hebben en die precies zo kunnen inrichten als dat wij willen! 😀

 5. Billy schreef:

  ik kan geloven dat je die badkamer groter wil, want nu is het Êcht maar een veredelde douchecel, Saskia
  Misschien jammer van de verloren ruimte in de andere kamers, maar die badkamer wordt dan toch heel wat leefbaarder!
  En intussen dromen maken van hoe je ze wil uitgevoerd zien, heerlijk toch!

 6. Evey schreef:

  Oeh succes!EN de eerste is mijn favoriet! XX

 7. Shanti schreef:

  Oooh wat fijn dattie groter wordt!

 8. Kelly schreef:

  Echt heel erg mooi!

 9. Laura schreef:

  Alvast veel succes! Hopelijk word het allemaal naar wens!

 10. Malou schreef:

  Wauw, mooi!

 11. Indira schreef:

  Mooi zeg! Ik kan niet wachten tot ik ook mijn badkamertje kan gaan inrichten 😀

 12. Eva schreef:

  Lijkt me zo heerlijk als je rustig aan alles in je huis naar je eigen smaak kan verbouwen en inrichten. Ik zit nu op een vrij klein huurappartement en dus is dat echt de moeite niet 🙁

 13. Olga schreef:

  Succes en laat je niet gek maken 😉 xx.

 14. Lief meisje schreef:

  Veel succes met de verbouwing en alles wat er bij komt kijken.

 15. Eva schreef:

  Ik vind de derde heel erg gaaf!

 16. Leoni schreef:

  Inspiratie voor badkamers vind ik ÊÊn van de leukste ruimtes in je huis. De ruimte met paarse muur vind ik gaaf!

 17. Nicole schreef:

  Haal mijn inspiratie meestal van de Ikea en leenbakker en dat soort winkels hihi.. Daar is toch waar ik de meeste spulletjes ook werkelijk koop. Dat van home ziet er ook mooi uit hoor, maar denk iets te luxe voor ons 😉

  Wel fijn dat je straks een 3x zo grote badkamer hebt!!

 18. Wij hebben het 1,5 jaar geleden gedaan en nog altijd SUPER blij, elke dag weer.

 19. Femke Blogt schreef:

  Hee, wat een toeval! Wij willen dit jaar ook de badkamer verbouwen. Op cosmetisch niveau dan. Nieuwe tegeltjes, vloer, kastje en wastafel. Maar volgens mij is onze lang niet zo reusachtig als die van jullie. *jaloers* Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

 20. Kimberly schreef:

  Oehh de eerste 2 foto’s vind ik heel mooi! Succes alvast met de verbouwing! En wat leuk trouwens dat kopje thee dat je moet verplaatsen hihi 🙂

 21. Simone schreef:

  Ik ben er benieuwd naar het eindresultaat, maar daar zal ik waarschijnlijk nog even geduld voor moeten hebben. De inspiratieplaatjes hierboven beloven nog wat!

 22. Miranda schreef:

  Heel veel succes met de verbouwing, dat gaat er vast super uit zien!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *