(online) geshopt,  Home sweet home

Badkamers: inspiratie

Zoals jullie weten zijn we al meerdere keren bezig geweest in ons huisje. Over een aantal maanden is het idee om onze badkamer te gaan verbouwen. Groter. Veel groter. (hier kan je zien hoe onze badkamer er nu uitziet) Inimienie. We willen een stuk van de kasten uit de woonkamer en een stukje van de extra kamer erbij trekken. (dat het dus zo eruit komt te zien – de roze lijnen is hoe het ongeveer gaat worden / bruin hoe het nu is) Natuurlijk is de badkamer nu al verbeterd door de kleine verbouwing in 2011 maar een grotere badkamer is van ons beide toch wel echt een wens.

Onze badkamer gaat dan 3x zo groot worden. Heerlijk! Niet meer klooien met in de douche stappen of je hoofd stoten tegen de muur als je (wild zoals ik) je haar staat te doen. Ondertussen gaan we dus lekker sparen en inspiratie opdoen zoals hieronder:

 photo montreal-waschtisch-inkl-becken-80cm-anthrazit-hochglanz-1142785_zpsb2d803a8.jpg photo aqua-suite-bino-waschplatz--zwetschgeschwarz-3-tlg-m-zo-bse-bng-zws-1_zpse9393f6b.jpg

 photo halifax-waschplatz-inkl-spiegelschrank-pinie-honig-1143703_zps672ce3cd.jpg

Uiteraard als we zijn begonnen met de verbouwing (wat waarschijnlijk Juli/Augustus wordt) komen er heel wat blogjes online met de ‘before & after’ foto’s. Het gaat een hele klus worden maar gelukkig heb ik een hele handige man die bijna alles zelf gaat doen. Ik kan niet wachten!

De plaatjes zijn van Home24

0

22 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *