The Awesome List: Geluks momentjes #2

Zie hier deel 1

 photo positivethinkingl_zps3af39fbc.jpg

TANTE ZIJN * Lange douches * lieve appjes en emailtjes krijgen van vrienden * heel wat vrije dagen die ik ga hebben in Maart * en Centerparcsssssss * het leuke vooruitzicht om onze badkamer te gaan verbouwen dit jaar * lezen * Rules of Engagement kijken in bed * lekker slapen * het niet koud hebben gehad door m’n nieuwe ski-broek * heerlijk blogjes maken * heel wat nieuwe boeken in het vooruitzicht om te lezen * nieuwe thee smaakjes uit proberen * getrouwd zijn * schone lakens op bed * nieuwe leuke decoratie kopen voor in huis * knuffelen met de poezen * goede foto’s kunnen maken met mijn smartphone * avondjes computeren met een kopje thee * muziek luisteren * meetings hebben met leuke mensen * het huis eens grondig opruimen * weekenden

Waar kan jij op dit moment gelukkig van worden?

About the Author

24 Comments

Nancy

Leuk :D! ik ben op dit moment gelukkig omdat ik eindelijk een rustig weekend heb na heel veel drukke weken op school, van lieve mensen om me heen en ook van thee, heerlijk! 🙂

Reply
Annagreet

Lekker eten, lieve mensen, avondje relaxen, de lol ergens van in kunnen zien terwijl niemand anders dat doet, het huis goed opruimen!

Reply
Nicole

Gelukkig word ik altijd van kleine dingen…
Maar heb in februari ook zoveel leuke dingetjes in het vooruitzicht… zo fijn!

Reply
Annouska

Wat een heerlijke momenten, ik deel er een hele hoop. ^^ (En voor al mijn huidige blogmomentjes kan ik mijn hele blog van vandaag wel kopiëren, maar dat is een beetje veel dus moet je daar maar kieken haha :P)

Reply
Femke

Ik ben op dit moment erg gelukkig met mijn nieuwe telefoon JEEEEEH. En het feit dat Floortje verderop zachtjes ligt te snurken vind ik ook vet fijn. 😀

(Ik heb trouwens heel veel moeite met dat theekopje verplaatst te krijgen. :/)

Reply
SAS

Ik hoor er wel meer mensen over… Of het lukt prima en een aantal hebben moeite met het theekopje… Erg raar.

Reply
Wendy

Momenteel word ik gelukkig van mijn bed, want ik ben al twee dagen ontzettend moe. Misschien toch niet helemaal fit meer. 😉

Reply
Petra

Fijn lijstje! Ik ben op dit moment gelukkig omdat éindelijk mijn hoofdpijn na twee dagen lijkt af te nemen. (Of is het alleen maar de paracetamol die z’n werk doet…? ;-))

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *