The Awesome List: Little things that make me happy

Photobucket

  Photobucket  de nieuwe H&M bestelling die ik gister binnen kreeg  Photobucket  mijn smartphone  Photobucket  en daarmee kunnen appen met m’n lieve vriendinnetjes  Photobucket  en logo quiz spelen  Photobucket  M. die me helpt bij die quiz als ik het even niet meer weet  Photobucket  mijn 2013 agenda  Photobucket  theetjes  Photobucket  nagellak  Photobucket  de CD Plus  Photobucket  instagram  Photobucket  kaarsjes aan ‘s avonds  Photobucket  bijna naar Centerparcsssss  Photobucket  maar eerst wordt mijn nichtje of neefje geboren  Photobucket  en zijn we jarig  Photobucket  de tuinen (de winkel)  Photobucket  weekenden  Photobucket  mijn nieuwe theebeker  Photobucket  nieuwe thee smaken  Photobucket  een schoon & opgeruimd huisje  Photobucket  vroeg in bed liggen  Photobucket  tekeningen krijgen op werk  Photobucket  lange douches  Photobucket  mijn app geluid van PEANUT  Photobucket  wegzwijmelen bij je eigen trouwfoto’s  Photobucket  hoop inspiratie hebben voor blogjes  Photobucket  mijn het nieuwe jasje van m’n blog  Photobucket  Rules of Engagement seizoen kijken samen met M. in bed  Photobucket  het kerst dorp wat EINDELIJK weg is *doet een dansje*  Photobucket  boeken lezen  Photobucket  boeken krijgen  Photobucket  leuk werk hebben  Photobucket  knuffelen met de poezels  Photobucket  kusjes van mijn man  Photobucket  ohohhhh en zijn heerlijke massages. Dat ook nog natuurlijk  Photobucket  dat het morgen weer Vrijdag is  Photobucket  & keer op keer op keer op keer in een deuk liggen HIEROM   Photobucket   Het leven is gewoon fijn.

0

Misschien ook leuk om te lezen...

30 Comments

  1. Ik kan soms echt naar zulke filmpjes blijven kijken. Heerlijk! En de rest van je puntjes zijn natuurlijk ook heerlijk! πŸ™‚

  2. Heerlijk zo’n vrolijk lijstje op deze regenachtige en voor mij slechte donderdag (auto liep me namelijk staan en wacht nu op bericht van de garage…)…

  3. Wat een mooie lijst! Ik heb ook wel veel dingen die jij in je lijstje hebt staan die ik ook heel erg leuk vind! Welke theesoorten zijn jou favoriet? πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *