Geluksmomentjes

The Awesome List: Little things that make me happy

Photobucket

    de nieuwe H&M bestelling die ik gister binnen kreeg    mijn smartphone    en daarmee kunnen appen met m’n lieve vriendinnetjes    en logo quiz spelen    M. die me helpt bij die quiz als ik het even niet meer weet    mijn 2013 agenda    theetjes    nagellak    de CD Plus    instagram    kaarsjes aan ‘s avonds    bijna naar Centerparcsssss    maar eerst wordt mijn nichtje of neefje geboren    en zijn we jarig    de tuinen (de winkel)    weekenden    mijn nieuwe theebeker    nieuwe thee smaken    een schoon & opgeruimd huisje    vroeg in bed liggen    tekeningen krijgen op werk    lange douches    mijn app geluid van PEANUT    wegzwijmelen bij je eigen trouwfoto’s    hoop inspiratie hebben voor blogjes    mijn het nieuwe jasje van m’n blog    Rules of Engagement seizoen kijken samen met M. in bed    het kerst dorp wat EINDELIJK weg is *doet een dansje*    boeken lezen    boeken krijgen    leuk werk hebben    knuffelen met de poezels    kusjes van mijn man    ohohhhh en zijn heerlijke massages. Dat ook nog natuurlijk    dat het morgen weer Vrijdag is    & keer op keer op keer op keer in een deuk liggen HIEROM      Het leven is gewoon fijn.

0

30 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *