Liefde voor H&M

Nieuwe bestelling, als het goed is vandaag in huis ♥

Photobucket

0

Misschien ook leuk om te lezen...

40 Comments

  1. leuk! Ik koop regelmatig wat op de website maar op een of andere manier stuur ik altijd meer dan de helft terug. dan zit het toch net niet zoals ik gehoopt had.

  2. H&M blijft leuk! (uitgezonderd het seizoen van een jaar of vier geleden toen H&M allerlei rare kleurtjes in de collectie had) Uit zelfbescherming maak ik de catalogus niet meer open, maar gooi ik hem meteen door de brievenbus van de buurvrouw 😉

  3. ik ben afgehaakt bij de hm als het om shirtjes gaat; ik vind de kwaliteit al 2 jaar lang bedroevend slecht. Ik hoop dat deze langer mee gaat dan al mijn hm shirtjes want hij ziet er wel leuk uit.. De rest overigens ook 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *