Liefde voor H&M

Nieuwe bestelling, als het goed is vandaag in huis ♥

Photobucket

About the Author

40 Comments

lien

Online winkelen gaat mij steeds meer bevallen. Zelfs IK (op mijn respectabele leeftijd) winkel bij de H&M.

Reply
Veronica

leuk! Ik koop regelmatig wat op de website maar op een of andere manier stuur ik altijd meer dan de helft terug. dan zit het toch net niet zoals ik gehoopt had.

Reply
Annemarie

H&M blijft leuk! (uitgezonderd het seizoen van een jaar of vier geleden toen H&M allerlei rare kleurtjes in de collectie had) Uit zelfbescherming maak ik de catalogus niet meer open, maar gooi ik hem meteen door de brievenbus van de buurvrouw 😉

Reply
Annouska

ik ben afgehaakt bij de hm als het om shirtjes gaat; ik vind de kwaliteit al 2 jaar lang bedroevend slecht. Ik hoop dat deze langer mee gaat dan al mijn hm shirtjes want hij ziet er wel leuk uit.. De rest overigens ook 🙂

Reply
Daniëlle

Wat een leuke shirtjes 🙂 Ik vind dat de H&M echt hele leuke dingen heeft nu! Heb net een bikini besteld haha..

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *