Behind the scenes

Christmas, the most wonderfull time of the year

Heerlijke Eerste Kerstdag gehad!

Mijn kerstdagen via Instagram:

Photobucket

Wij samen    kerst nageltjes    pakjes onder de kerstboom    m’n kerst outfit (komt nog een apart blogje over)    cadeaus gekregen van M: 3 boeken, body shop setje, een USB stick met daarop een filmpje met de mededeling dat ik ook nog een stedentrip voor volgend jaar van hem krijg. Jeej!    me myself & I    cadeaus gekregen van m’n schoonfamilie: 2 Criminal Minds boeken en de 3 seizoenen van Rules of Engagement. Daarbij nog een staatslot en geld    naast de kerstboom    pakjessssssssOh en we kochten ook nog een nieuwe koelkast

Photobucket

Yeah!

Volg mij op Instagram

0

30 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *