Als ik het einde van film’s zou kunnen veranderen..

Er zijn van die film’s he die ik super mooi, leuk, geweldig, schattig, ontroerend, blablabla en romantisch vind. Maar dat eigenlijk het einde me niet bevalt. Totaal niet. Vandaar dat ik hier even 4 films heb gekozen waarbij ik MIJN FANTASTISCHE einde vertel.. (oh en neem sommige dingen maar met een grote korrel zout)

OPGELET: Bevat spoilers van de films

J

Film 1:
A Walk To Remember

J
Photobucket

Waar gaat het over: Landon (Shane West) is de populaire jongen op school die samen met zijn bende iedereen die niet aan hun standaardnormen voldoet beledigt. Echter wanneer Landon en zijn bende op een nacht een grap willen uithalen met een jongen, loopt deze serieus uit de hand en komt de jongen in het ziekenhuis terecht.

Als straf moet Landon les geven aan jonge probleemstudenten en ook meespelen in het lentetoneelstuk, dit zou hem terug met beide voeten op de grond moeten zetten. Zo leert hij Jamie (Mandy Moore) kennen bij wie hij schoorvoetend om hulp gaat vragen bij deze activiteiten. Jamie, dochter van de plaatselijke dominee, is serieus, conservatief en alles behalve eigentijds maar met een ijzersterk geloof. Tegen zijn eigen verwachtingen in wordt Landon al heel snel verliefd op Jamie, die over een levensvreugde beschikt die hij nooit voor mogelijk hield. Maar het is niet gemakkelijk, Jamie heeft zo haar eigen redenen om de liefde te ontvluchten tot het onmogelijk wordt deze nog langer te ontkennen.

Het einde: Jamie gaat dood door haar ziekte.
Mijn einde: Er zal een geneesmiddel voor haar zijn waardoor ze samen oud kunnen worden en mega veel kindjes krijgen. Met een hond erbij.

Film 2:
Marley & Me

J
Photobucket

Waar gaat het over: Marley is een gele labrador die door John Grogan, een columnist voor een krant, en zijn vrouw Jennifer wordt geadopteerd. Het idee was om zo een idee te krijgen wat ouderschap inhoudt, maar de hond blijkt nogal hyperactief te zijn. Hij vernielt de boel, wordt van de gehoorzaamheidsschool geschopt en wordt alleen maar erger wanneer John en Jennifer kinderen krijgen.

Het einde: Marley overlijd.
Mijn einde: Deze hond zou aan het einde nog hebben geleefd.. Hij is onsterfelijk. Willen ze hem niet houden? Dan zou hij altijd terecht kunnen bij Jamie & Landon van de film hierboven. ^^

Film 3:
Titanic

J
Photobucket

Waar gaat het over: De 17-jarige rijke Rose DeWitt Bukater wordt door haar familie gedwongen om zich met Cal Hockley te verloven en binnenkort te gaan trouwen. Tijdens de eerste tocht over de Atlantische zee van de Titanic, een gigantisch passagiersschip dat onzinkbaar wordt geacht, besluit ze zelfmoord te plegen. Ze wordt echter gered door Jack Dawson, een derde klasse-passagier. Ondanks hun totaal verschillende afkomst worden ze vrienden en al snel groeit de liefde tussen hen allebei.

Het einde: Jack gaat dood door bevriezing in het koude water.
Mijn einde: Rose & Jack hebben een hemels groot stuk wrak waardoor ze beide worden gered. Ze trouwen uiteraard en hebben samen een fortuin.

Film 4:
Harry Potter and the Deathly Hallows part II

J
Photobucket

Waar gaat het over: Het tweede deel van het zevende boek zal Harry Potter (Daniel Radcliffe) dichter bij de dood brengen dan ooit, terwijl hij ervoor kiest om zijn zoektocht naar de Gruzielementen voort te zetten, met de hulp van Ron (Rupert Grint) en Hermelien (Emma Watson). Maar ondertussen woedt de oorlog voort, terwijl steeds meer geliefden van Harry het loodje moeten leggen. Maar de tovenaarswereld zal opstaan voor nog een laatste slag, de slag waarin de ultieme confrontatie tussen De Jongen Die Bleef Leven en de Heer van het Duister (Ralph Fiennes) zal plaatsvinden. Zal het Harry lukken om Voldemort weer sterfelijk te maken en hem voorgoed te verslaan?

Het einde: Harry verslaat Voldemort en iedereen leefde nog lang en gelukkig.
Mijn einde: Harry denkt dat hij Voldemort heeft gedood en maakt daarbij een vreugde dansje. Zoals ik vele films keert Voldie (zo mag ik hem noemen) weer terug uit de dood en staat Harry met z’n rug naar hem toe te dansen. Dan… BAM! Spat Harry uit elkaar in 1000den stukjes. Voldie heeft gewonnen. En het eindigt dan met zo’n evil laugh: mwahahahahahahaha.

Ja ik heb inderdaad een hekel aan de Potter films. Hoe raad je het zo?!

24 reacties op “Als ik het einde van film’s zou kunnen veranderen..

 1. Wat een leuke blog. Ben het helemaal met je eens, vooral die van de Titanic. Heb vroeger zo vaak gehoopt dat mijn film ineens aangepast zou zijn en het toch een happy ending zou hebben!

 2. Heb de 1e film even vlug overgeslagen met lezen want die heb ik nog niet gezien!
  Maar hahahaha wat een fantasie..
  Denk dat als die films zo zouden hebben afgelopen dat ze dan misschien niet zo’n succes waren geweest ๐Ÿ˜‰

 3. Die van Titanic droom ik ook elke keer weer dat Jack gered wordt. En dat haar ex-verloofde dan verdrinkt. Maar helaas…..

 4. Haha geweldig hoe je de eindes wil veranderen…bij de Titanic ben ik het helemaal met je eens! Bij Harry Potter trouwens niet, ik vind die films namelijk wel leuk ๐Ÿ˜‰

  Fijne kerstdagen!

 5. Dat van titanic en a walk to remember kan ik wel begrijpen, maar doordat het zo eindigt zijn die films zo mooi geworden, vooral a walk to remember. ๐Ÿ™‚

 6. Bij Marley & Me heb ik zo zitten janken, die film kijk ik never nooit meer! En dat wrak waar Rose op lag in de Titanic daar paste Jack makkelijk bij, zo’n misser!

 7. Ik ben fan geweest van Mandy Moore, vroeger op mijn 16e & 17e een domein gehad en een site over haar in het Engels gehad hahaha. Was echt zo’n fanpage maar ze is zo onbekend in NL dus toen maar mee opgehouden (sad) Shane West is een lekkerding! Deze film heb ik op dvd thuis blijft zo onwijs mooie film!!

  Merry x mass Saskia X

 8. Nou ja zeg, hoe kun je ‘Voldie’ laten winnen :/

  Maar voor de rest ben ik het wel met je eens hoor; lang leve de happy endings! ^-^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *