Waarom ik uitkijk naar 2013…

Photobucket

2012 is alweer bijna voorbij. Wat zijn de laatste maanden hard gegaan! Uiteraard komen de vaste posten, een overzicht van 2012 en de vragenlijst aan het einde en begin van het jaar online. Toch wilde ik even een overzichtje maken met de leuke dingen die gepland staan in 2013.

Dat dit jaar net zo goed mag worden als 2012!

– In Februari krijgen (nicht) Paula & Frans een kleintje. Ik ben zo benieuwd wat het gaat worden… Photobucket
– In 2013 komt de nieuwe Despicable Me uit.. met Gru en de minions.. kan niet wachten.
– Ik heb vele leuke afspraken staan met oud vrienden om weer eens een bakkie te gaan doen, leuk!
– We gaan voor het eerst onze verjaardag vieren als getrouwd stel
– Daarbij gaan we natuurlijk ons katoenen huwelijk vieren: 1 jaar getrouwd!
– We willen nog op vakantie gaan met 2 vrienden van ons.
– Ik hoop met de nieuwe uitdaging te beginnen op mijn werk…
daar komt een blogje over zodra ik weet of die uitdaging ook echt werkelijkheid wordt…

En waarom kijken jullie uit naar 2013?

0

Misschien ook leuk om te lezen...

35 Comments

 1. vooral naar ons 2e kleinkind dat in 2013 geboren zal worden (je hebt de primeur!)

  Geniet van je Kerst en eindejaar, Saskia!

 2. Leuk zeg!! Er staan mooie dingen gepland lees ik.

  Hier als eerst erg benieuwd naar 3 januari dan krijgen we de echo. En nog 5 en een halve week tel ik af naar de 12 weken 2e fase van mijn zwangerschap en 16 augustus als alles goed gaat bevallen van een gezonde zoon of dochter. Daar leef ik erg naar toe allemaal in 2013! ^-^

 3. een nieuwe verschrikkelijke ikke! jeuj! en ik kijk naar 2013 uit omdat eh, het leven zo mooi is, doe mij nog maar een jaar. of veertig. ๐Ÿ™‚

 4. Klinkt als herkenbare dingen waar je naar uitkijkt. Misschien een nieuwe uitdaging? Check. Leuke afspraken. Check. Mooie reis, zeker check!

 5. Omdat er dan weer een heel nieuw jaar voor ons ligt met hopelijk net zoveel leuke dingen als afgelopen jaar. Een aantal dingen zijn al gepland waarbij ons tripje met vrienden naar Barcelona tot nu toe wel bovenaan staat op de lijst met dingen waar ik naar uit kijk!

 6. Yay, een nieuwe Despicable Me! Ik kijk uit naar hopelijk het vinden van een leuke fulltime baan. En alvast naar de zomer, laat die tropisch temperaturen maar weer komen ๐Ÿ˜€

 7. Leuke dingen om naar uit te kijken! Ik kijk uit naar een nieuwe baan en mijn diploma, dat is tenminste het eerste wat in me opkomt.

 8. Leuke vooruitzichten! Ik kijk alweer uit naar de zomer van 2013 haha! En ik hoop dat ik volgend jaar nog eens een keertje naar Parijs kan!

 9. Heerlijke dingen geniet ervan. Ik heb eigenlijk op een paar concerten na nog weinig dingen die al op de planning staan voor 2013. Maar dat komt vast vanzelf

 10. Leuk! Ik kijk uit naar het nieuwe appartement waar mijn vriend en ik per 1 januari wonen. En naar mijn eigen bedrijfje dat ik wil gaan opzetten in 2013. En verder laat ik het allemaal op mij af komen!

 11. Leuke dingen! Vanaf januari stop ik met werken bij mijn bijbaantje, waar ik nu al bijna 6 jaar werk. Dus dat is heel spannend maar ook heel erg leuk! Ik kijk enorm uit naar mijn eerste vrije zondag, wauw. Ik denk dat ik dan gewoon de hele dag in bed ga liggen en films ga kijken, gewoon omdat het kan. Haha!

 12. Ik hoop dat ik eindelijk kan beginnen met een studie die echt bij mijn past waarbij ik mijn energie in kwijt kan. Helaas moet ik tot de maand juli wachten of ik wel ben ingeloot.

 13. Ik kijk uit naar het wonen en werken in Beijing.
  Het (deels) inrichten van ons huisje.
  Mijn nieuwe baan.
  Hopelijk een vakantie naar the USA.
  Ik kijk uit naar alle verrassingen die 2013 voor me in petto heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *