Geluksmomentjes

The Awesome List: Eindelijk vakantie!

Photobucket

Instagram    in het geheel mijn smartphone    een weekje vakantie hebben    bijna kerst, en dus mijn pakjes onder de boom mogen uitpakken    bijna zo goed als niet meer ziek zijn    leuke dates met vriendinnen op de planning hebben staan    mijn nieuwe theebekers    en nieuwe schoenen    4 maanden getrouwd zijn    waardering krijgen op werk    knuffelen met Ayla & Yara    het leuke kerstpakket wat ik heb gekregen    heel snel een nieuwe custom made layout online    leuke aanbiedingen/artikelen voor mijn blog aangeboden krijgen    appen met m’n vriendinnetjes    

Ik ga genieten van m’n weekje vakantie!
Hopelijk ben ik snel geheel beter..

0

19 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *