The Awesome List: Eindelijk vakantie!

Photobucket

Instagram    in het geheel mijn smartphone    een weekje vakantie hebben    bijna kerst, en dus mijn pakjes onder de boom mogen uitpakken    bijna zo goed als niet meer ziek zijn    leuke dates met vriendinnen op de planning hebben staan    mijn nieuwe theebekers    en nieuwe schoenen    4 maanden getrouwd zijn    waardering krijgen op werk    knuffelen met Ayla & Yara    het leuke kerstpakket wat ik heb gekregen    heel snel een nieuwe custom made layout online    leuke aanbiedingen/artikelen voor mijn blog aangeboden krijgen    appen met m’n vriendinnetjes    

Ik ga genieten van m’n weekje vakantie!
Hopelijk ben ik snel geheel beter..

About the Author

19 Comments

Appelig

Ja, nu heeft iedereen natuurlijk vakantie. Ik loop al twee weken voor ;-), ik zou het bijna vergeten, het is al bijna kerst!

Reply
Wanda

Oh, lekker joh, een weekje vakantie! Dat had ik ook graag gewild maar helaas zijn bij ons alle vrije dagen voor volgende week ingetrokken i.v.m. de drukte op het werk. Dus helaas gewoon werken. Maar geniet er lekker van en hopelijk ben je op tijd hersteld!

Reply
Limoentje

Beterschap!
Waardering krijgen op je werk is altijd leuk!.

Heb je toegevoegd op Instagram, ik ben daar Chinagirl83

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *