Photobucket

Instagram    in het geheel mijn smartphone    een weekje vakantie hebben    bijna kerst, en dus mijn pakjes onder de boom mogen uitpakken    bijna zo goed als niet meer ziek zijn    leuke dates met vriendinnen op de planning hebben staan    mijn nieuwe theebekers    en nieuwe schoenen    4 maanden getrouwd zijn    waardering krijgen op werk    knuffelen met Ayla & Yara    het leuke kerstpakket wat ik heb gekregen    heel snel een nieuwe custom made layout online    leuke aanbiedingen/artikelen voor mijn blog aangeboden krijgen    appen met m’n vriendinnetjes    

Ik ga genieten van m’n weekje vakantie!
Hopelijk ben ik snel geheel beter..

0
19 reacties

19 thoughts on “The Awesome List: Eindelijk vakantie!

 1. Madrina schreef:

  Geniet van je vakantie!

 2. Jolien schreef:

  Geniet van je vakantie!

 3. A Fashion Moment schreef:

  Ik kan me helemaal vinden in de tekst op het plaatje haha!
  Fijne vakantie!

 4. Appelig schreef:

  Ja, nu heeft iedereen natuurlijk vakantie. Ik loop al twee weken voor ;-), ik zou het bijna vergeten, het is al bijna kerst!

 5. Mrs. T. schreef:

  Geniet van je vakantie en heel fijne feestdagen voor jou en je echtgenoot!

 6. Wanda schreef:

  Oh, lekker joh, een weekje vakantie! Dat had ik ook graag gewild maar helaas zijn bij ons alle vrije dagen voor volgende week ingetrokken i.v.m. de drukte op het werk. Dus helaas gewoon werken. Maar geniet er lekker van en hopelijk ben je op tijd hersteld!

 7. Lief meisje schreef:

  Geniet lekker van je momentjes en ik wens je een hele fijne vakantie en hele mooie kerstdagen.

 8. Simone schreef:

  Wat een heerlijk lijstje! Fijne vakantie!

 9. Wendy schreef:

  Geniet van je weekje vrij! 🙂

 10. Saskia schreef:

  Geniet van je vakantie! Doe ik ook! 🙂 ff weekje alleen maar leuke dingen.

 11. Jennn schreef:

  Hopelijk ben je snel helemaal beter! Fijne vakantie!

 12. Laura schreef:

  Geniet lekker van je vakantie!

 13. Amarins schreef:

  Lekker genieten en hopelijk voel je je snel een stuk beter!
  Hele fijne dagen!

 14. Ann schreef:

  Heerlijk zeg een weekje vakantie, had ik dat maar!!
  Genietze 🙂

 15. Leoni schreef:

  Een weekje vakantie is nooit verkeerd! Geniet er van!

 16. Indira schreef:

  Fijne vakantie!

 17. Limoentje schreef:

  Beterschap!
  Waardering krijgen op je werk is altijd leuk!.

  Heb je toegevoegd op Instagram, ik ben daar Chinagirl83

 18. Heel veel rust en plezier…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *