The Awesome List: Eindelijk vakantie!

Photobucket

Instagram  Photobucket  in het geheel mijn smartphone  Photobucket  een weekje vakantie hebben  Photobucket  bijna kerst, en dus mijn pakjes onder de boom mogen uitpakken  Photobucket  bijna zo goed als niet meer ziek zijn  Photobucket  leuke dates met vriendinnen op de planning hebben staan  Photobucket  mijn nieuwe theebekers  Photobucket  en nieuwe schoenen  Photobucket  4 maanden getrouwd zijn  Photobucket  waardering krijgen op werk  Photobucket  knuffelen met Ayla & Yara  Photobucket  het leuke kerstpakket wat ik heb gekregen  Photobucket  heel snel een nieuwe custom made layout online  Photobucket  leuke aanbiedingen/artikelen voor mijn blog aangeboden krijgen  Photobucket  appen met m’n vriendinnetjes  Photobucket  

Ik ga genieten van m’n weekje vakantie!
Hopelijk ben ik snel geheel beter..

0

Misschien ook leuk om te lezen...

19 Comments

  1. Ja, nu heeft iedereen natuurlijk vakantie. Ik loop al twee weken voor ;-), ik zou het bijna vergeten, het is al bijna kerst!

  2. Oh, lekker joh, een weekje vakantie! Dat had ik ook graag gewild maar helaas zijn bij ons alle vrije dagen voor volgende week ingetrokken i.v.m. de drukte op het werk. Dus helaas gewoon werken. Maar geniet er lekker van en hopelijk ben je op tijd hersteld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *