My Only Wishlist

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Zalando

Zoals de meeste van jullie weten ben ik een lijstjes liefhebber. Overal maak ik lijstjes van: de boodschappen, to-do-list voor de volgende dag of dingen die ik op werk moet regelen. De dingen waar ik de meeste lijstjes van maak zijn toch wel boeken die ik graag wil hebben of kleding. Dat laatste is de afgelopen tijd pas, aangezien ik ervoor eigenlijk helemaal niet met kleding bezig was. Mijn kledingkast bestond uit kleding die ik al tijden had. Toch heb ik laatst veel nieuwe kleding aangeschaft en hou ik lijstjes bij van spulletjes die ik graag wil hebben.


H&M & Zalando staan bovenaan met het kijken naar nieuwe kleding.
Het is van goede kwaliteit en voor een goede prijs. Ik kan uren bezig zijn met wishlists samenstellen. Only is helemaal in, naar mijn mening. Heerlijke truien voor dit winterse weer.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Welke trui vinden jullie het leukste?

37 reacties op “My Only Wishlist

 1. Ik heb het eigenlijk helemaal niet op truien.. Moet ook zeggen dat ik ze bijna nooit draag/koop.
  Vaak zijn ze ook te kort voor mij…
  Dus die 2 lange zouden dan wat voor mij zijn ๐Ÿ˜‰

 2. Heerlijk he die webshops! Ik zie hier ook veel lange truien dus ga ook eens kijken. In de winkels zie ik vooral veel korte truien, maar heb toch liever iets langs, zodat mijn rug ook goed bedekt is op de fiets enzo.

 3. ONLY is niet alleen in, maar ook een zeer goede kwaliteit, naar mijn mening. Vooral die basic (T-)shirts. God, ik had soms wel shirts die al 2 jaar oud waren, en niet eens verwassen of gaar. Ik hou van ONLY!

  Van de ONLY broeken ben ik, onbewust, afgestapt. H&M is momenteel mijn liefhebber op dit gebied. ^-^

 4. Ik moet nog steeds een paar basic truitjes en niet meer van hm heb ik besloten.. Goed dat je me er aan herinnert!

 5. Die 2 bovenste en die rechts onder zouden zo in mijn kledingkast terecht kunnen! Normaal ben ik wel van de lijstjes maar voor kleding heb ik dat nog nooit gedaan. Soms ga ik wel winkelen met iets in gedachten maar vaak kan ik het dan niet vinden en kom ik met andere dingen thuis…

 6. Leuk blogje! Ik vind die trui met sterren het leukste, maar als ik in mijn eigen kledingkast kijk, liggen er meer dingen in als de bovenste twee en linksonder. Meer basic dus. Only is wel een leuk merk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *