(online) geshopt,  Blog

My Only Wishlist

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Zalando

Zoals de meeste van jullie weten ben ik een lijstjes liefhebber. Overal maak ik lijstjes van: de boodschappen, to-do-list voor de volgende dag of dingen die ik op werk moet regelen. De dingen waar ik de meeste lijstjes van maak zijn toch wel boeken die ik graag wil hebben of kleding. Dat laatste is de afgelopen tijd pas, aangezien ik ervoor eigenlijk helemaal niet met kleding bezig was. Mijn kledingkast bestond uit kleding die ik al tijden had. Toch heb ik laatst veel nieuwe kleding aangeschaft en hou ik lijstjes bij van spulletjes die ik graag wil hebben.


H&M & Zalando staan bovenaan met het kijken naar nieuwe kleding.
Het is van goede kwaliteit en voor een goede prijs. Ik kan uren bezig zijn met wishlists samenstellen. Only is helemaal in, naar mijn mening. Heerlijke truien voor dit winterse weer.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Welke trui vinden jullie het leukste?

0

37 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *