Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Challenges

In the cupboard

Een cupboard heb ik hier niet in huis, hoewel ik het wel graag zou willen.
Ik ben dus gekozen voor een foto van onze tv-meubel.

Photobucket

In het linkerkastdeurtje staat onze HTC-pc en het kastje van Ziggo. Het rechterkastje staat, zoals je kan zien vol met DVD’s. Vooral series van mij: Friends, Dawson’s Creek & Criminal Minds. Ook staan er Disney films, mijn favoriete films en concert DVD’s. Hoewel ik niet meer veel ‘originele’ DVD’s heb (door onze HTC-pc – waar alle films op kunnen) zijn dit toch wel de dingen die ik graag wil bewaren.

Wat is jou favoriete film?

In het kader van: November Photo A Day

0

33 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *