In the cupboard

Een cupboard heb ik hier niet in huis, hoewel ik het wel graag zou willen.
Ik ben dus gekozen voor een foto van onze tv-meubel.

Photobucket

In het linkerkastdeurtje staat onze HTC-pc en het kastje van Ziggo. Het rechterkastje staat, zoals je kan zien vol met DVD’s. Vooral series van mij: Friends, Dawson’s Creek & Criminal Minds. Ook staan er Disney films, mijn favoriete films en concert DVD’s. Hoewel ik niet meer veel ‘originele’ DVD’s heb (door onze HTC-pc – waar alle films op kunnen) zijn dit toch wel de dingen die ik graag wil bewaren.

Wat is jou favoriete film?

In het kader van: November Photo A Day

33 reacties op “In the cupboard

 1. Mag ik heel blond zijn en vragen wat een cupboard is? :$

  Mijn favo film? Weet ik niet zo goed.. zijn er meerdere die ik erg goed vind.
  Laatst “the bucket list” gezien, ook al zo’n goede film!

 2. Een favoriete film is lastig te benoemen, maar de absolute topper die ik afgelopen jaar heb gezien is toch wel Yeo-haeng-ja (A brand new life)!!

 3. Ik koop alleewn de echte dvd’s van films als het of muziek dvds zijn die ik graag wil hebben, of echt goede films zijn. de Friends dvd box heb ik ook. Mijn favo film oeh euhm meerdere :s

 4. Ik ben dol op (verfilmde) Engelse kostuumdrama’s zoals Pride & Prejudice, maar ook ridderverhalen van King Arthur kan ik altijd lekker bij wegdromen. Vooral de landschappen zijn zo waarachtig mooi!

  1. Haha en het is 3 rijen dik bij beide vakken πŸ˜‰
   We hadden meer DVD’s maar heb een hoop weggedaan of bij m’n ouders laten staan.

 5. Ik heb niet echte een favoriete film. Ik wilde van de week alles is liefde kijken, even wat positieve energie. Maar heb toen maar Mary Poppins gekeken want ik kon mijn dvd niet vinden.

 6. Wow, die staat vol! Ik heb maar een heel klein (in vergelijking) laatje in mijn tv-kast waar ik mijn dvd’s bewaar. Ultieme favoriet blijven toch wel de dvd’s van De Lama’s (L)

 7. Leuk zo’n verzameling! Ik heb inmiddels ook al een hele grote verzameling qua films. Ook al kan ik alles wel downloaden vind ik het vaak ook wel leuk om een film op originele DVD te hebben als ik hem echt goed vond. Mijn favo film.. Moeilijk! Ik heb er best veel. Maar de film die voor mij absoluut op nummer 1 staat is ‘Melancholia’. Die film is zo intens, ik kan hem volgens mij wel 100 keer kijken en er nog steeds niet verveeld door raken.

 8. Mooi gevuld kastje!
  Ik heb verschillende favoriete films zo vind ik Intervieuw with a Vampire, de X-men triologie goed maar ook The Bucket List, The Shawshank Redemption en Pirates of the Caribbean.. πŸ˜›

 9. Yeah Criminal minds (L) ..
  Pfff favo film eigenlijk geen idee meer :s..
  Vroeger was dat A man apart, maar momenteel ben ik ook nog volledig in de ban van de laatste twilight :D.
  I’m a sucker for good ends :p

 10. Leuk zo een kast vol incl Dawsons Creek =D (Die heb ik ook).

  Mijn favoriete film is toch wel “A Walk To Remember”

 11. Jij hebt daar een prachtige collectie staan Sassie! Kijkvoer genoeg zo te zien om er de donkere dagen goed mee door te komen…
  Bedankt voor je bezoekje en je fijne reactie hoor, en maak er een stralende nieuwe week vanç

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *