Een nieuwe bodywarmer van Zalando

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Zalando

Iets wat ik geweldig vind is dus de herfst en de winter. Hoewel iedereen met klappertanden staat en loopt te klagen over het weer vind ik het heerlijk. Dikke winterjassen, truien en sjaals.
Zo zit ik heerlijk bij de verwarming, ’s avonds achter mijn laptop met een theetje erbij te surfen op internet.

Nou vind ik het heerlijk om op webwinkels te neuzen. Gewoon lui achter je laptop in je warme huiskamer. 1 van mijn absolute favourites is dan ook Zalando.nl. Een heerlijk webwinkel wat makkelijk te bedienen is. Al vele malen heb ik er goede kwaliteit aan kleding gekocht.


Met oog op het slechte weer heb ik toch een leuk item gekocht. Bij de bodywarmers zag ik namelijk dit mooie exemplaar staan en ik zit nu heerlijk warm dit blogje te typen. Hij zit als gegoten.

Photobucket

En natuurlijk nadat je wat in je winkel mandje hebt gelegd neus je natuurlijk verder. Ook al ben ik geen jurkjes/rokjes persoon toch wil ik ze vaker gaan dragen. Vandaar dat ik het mooie zwarte rokje van hieronder heb besteld. Een rokje wat niet te kort is, rek in zit en wat mooi past onder een legging.

Photobucket

Ja ik ben super tevreden met mijn aankopen!

25 reacties op “Een nieuwe bodywarmer van Zalando

 1. Ik heb een aantal weken geleden ook een bodywarmer gekocht en inmiddels al vaaak gedragen! Ben er zo blij mee ๐Ÿ˜€

 2. Heb mij de bodywarmer vorig weekend ook gekocht. Was op een speurtocht voor wat meer winterkledij aangezien het bij ons op kantoor niet echt warm is. En inderdaad die zitten zalig en zijn lekker warm :D.

 3. Ik heb dat ook, ben niet zo’n jurkjes/rokjes persoon, maar wil ze ook meer gaan dragen. Jurkjes heb ik al, rokjes slaag ik wat minder makkelijk voor. Ben helaas niet zo’n internetshopper, maar kan allicht ter inspiratie even rondneuzen ๐Ÿ˜‰ Mooie aankoopjes heb je gedaan!

 4. Die bodywarmer is leuk zeg! Daar hou ik wel van. Alleen dat rokje vind ik dan weer helemaal niet. Maar het zou me dan ook totaal niet staan…

 5. leuke nieuwe aankopen! ik ben al een paar keer op zalando.nl geweest maar ben zelf niet zo’n fan van zalando.

 6. Ik heb graag ook warme armen, dus voor mij geen bodywarmers. Maar deze is errug leuk!.

  Enne, een rokje doe je toch OVER je legging en toch niet er ONDER? ๐Ÿ˜›

 7. Wat leuk! Ik kocht zelf een tijdje geleden een bodywarmer van nep bont. Zooo lekker zacht en warm. Woon er bijna in haha. Ideaal kledingstuk!

 8. Leuke aankopen, bodywarmer past ook zo in mijn kledingkast behalve de rokje daar heb ik niet echt een figuur voor maar jij heb daar een pracht figuurtje voor!

 9. Ik heb zelf nog nooit gekeken op Zalando maar hoor er inderdaad wel goede verhalen over. Vroeger deed ik weleens maar de laatste jaren ga ik toch gewoon weer naar de winkel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *