(online) geshopt,  Blog

Een nieuwe bodywarmer van Zalando

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Zalando

Iets wat ik geweldig vind is dus de herfst en de winter. Hoewel iedereen met klappertanden staat en loopt te klagen over het weer vind ik het heerlijk. Dikke winterjassen, truien en sjaals.
Zo zit ik heerlijk bij de verwarming, ‘s avonds achter mijn laptop met een theetje erbij te surfen op internet.

Nou vind ik het heerlijk om op webwinkels te neuzen. Gewoon lui achter je laptop in je warme huiskamer. 1 van mijn absolute favourites is dan ook Zalando.nl. Een heerlijk webwinkel wat makkelijk te bedienen is. Al vele malen heb ik er goede kwaliteit aan kleding gekocht.


Met oog op het slechte weer heb ik toch een leuk item gekocht. Bij de bodywarmers zag ik namelijk dit mooie exemplaar staan en ik zit nu heerlijk warm dit blogje te typen. Hij zit als gegoten.

Photobucket

En natuurlijk nadat je wat in je winkel mandje hebt gelegd neus je natuurlijk verder. Ook al ben ik geen jurkjes/rokjes persoon toch wil ik ze vaker gaan dragen. Vandaar dat ik het mooie zwarte rokje van hieronder heb besteld. Een rokje wat niet te kort is, rek in zit en wat mooi past onder een legging.

Photobucket

Ja ik ben super tevreden met mijn aankopen!

0

25 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *