Something awesome

Say YES to the dress…

Photobucket

Dit was niet zo moeilijk om te bedenken, hoewel die wel een oude foto is. Mijn trouwjurk. Hoewel ik eigenlijk niet iemand ben die weg is van jurken was ik op slag verliefd op mijnt trouwjurk. Ik kan nog steeds intens genieten van alle foto’s en met een glimlach erop terug kijken.

Ja ik ga hem zeker nog eens een keertje aan doen..
Als hij nog past haha.

In het kader van: November Photo A Day

30 reacties op “Something awesome

  1. Oooh wat een mooie jurk! Als ik ooit ga trouwen, en ooit een jurk krijg(/koop, huiliehuilie duu-huur!) dan doe ik ‘m elke dag even aan tot de bruiloft. Denk ik. Dat zie ik mezelf wel doen. Anyways, mooie foto!

  2. waaauw, ik vind dat programma say yes to the dress zo geweldig op TLC. ik heb al zo veel afleveringen gezien daar van! Ik kan echt niet wachten tot ik mijn eigen jurk mag uitzoeken. Dat gaat denk ik wel nog n paar jaar duren maar dat geeft niks! (: ik vind je jurk echt heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *