Grateful

Dankbaar:

Photobucket Voor mijn lieve man Photobucket echte vrienden Photobucket ouders&familie Photobucket Yara & Ayla Photobucket dat we een super leuk huisje hebben Photobucket dat we kΓΊnnen sparen Photobucket het getrouwde leventje Photobucket dat iemand thee heeft uitgevonden Photobucket mijn gezondheid Photobucket dat ik gelukkig ben Photobucket boeken Photobucket fotoboeken Photobucket dat ik begonnen ben met bloggen en alle leuke dingen die ik daardoor heb meegemaakt Photobucket jullie reacties Photobucket het terug vinden van mijn trouwring Photobucket mijn opvoeding Photobucket mijn doorzettingsvermogen Photobucket mijn gehaalde diploma’s en certificaten Photobucket

Photobucket

My precious….

In het kader van: November Photo A Day

0

Misschien ook leuk om te lezen...

24 Comments

  1. Mooi om daar even bij stil te staan! Ik zal binnenkort ook eens zo’n blog plaatsen… vind het wel een leuk idee!

  2. Het is zo goed om soms eens even te bedenken waar je allemaal dankbaar voor bent in plaats van de dingen waar je over baalt. Dan word je weer helemaal happy! πŸ˜€ Mooi lijstje! En ik moest lachen om het ‘my precious’ zinnetje, ik las het meteen in die stem van LOTR, haha!

    1. Zeker fijn om wel eens bij stil te staan…
      En dat voor iemand die niet van LOTR houd, dat zinnetje vind ik wel geweldig πŸ˜‰
      #test

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *