Grateful

Dankbaar:

Voor mijn lieve man echte vrienden ouders&familie Yara & Ayla dat we een super leuk huisje hebben dat we kúnnen sparen het getrouwde leventje dat iemand thee heeft uitgevonden mijn gezondheid dat ik gelukkig ben boeken fotoboeken dat ik begonnen ben met bloggen en alle leuke dingen die ik daardoor heb meegemaakt jullie reacties het terug vinden van mijn trouwring mijn opvoeding mijn doorzettingsvermogen mijn gehaalde diploma’s en certificaten

Photobucket

My precious….

In het kader van: November Photo A Day

0

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'

24 Comments

Iris

Het is zo goed om soms eens even te bedenken waar je allemaal dankbaar voor bent in plaats van de dingen waar je over baalt. Dan word je weer helemaal happy! 😀 Mooi lijstje! En ik moest lachen om het ‘my precious’ zinnetje, ik las het meteen in die stem van LOTR, haha!

Reply
SAS

Zeker fijn om wel eens bij stil te staan…
En dat voor iemand die niet van LOTR houd, dat zinnetje vind ik wel geweldig 😉
#test

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.