Grateful

Dankbaar:

Voor mijn lieve man echte vrienden ouders&familie Yara & Ayla dat we een super leuk huisje hebben dat we kΓΊnnen sparen het getrouwde leventje dat iemand thee heeft uitgevonden mijn gezondheid dat ik gelukkig ben boeken fotoboeken dat ik begonnen ben met bloggen en alle leuke dingen die ik daardoor heb meegemaakt jullie reacties het terug vinden van mijn trouwring mijn opvoeding mijn doorzettingsvermogen mijn gehaalde diploma’s en certificaten

Photobucket

My precious….

In het kader van: November Photo A Day

24 reacties op “Grateful

  1. Het is zo goed om soms eens even te bedenken waar je allemaal dankbaar voor bent in plaats van de dingen waar je over baalt. Dan word je weer helemaal happy! πŸ˜€ Mooi lijstje! En ik moest lachen om het ‘my precious’ zinnetje, ik las het meteen in die stem van LOTR, haha!

    1. Zeker fijn om wel eens bij stil te staan…
      En dat voor iemand die niet van LOTR houd, dat zinnetje vind ik wel geweldig πŸ˜‰
      #test

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *