What you wore

Ik kan hier natuurlijk mijn werk kleding plaatsen of juist 1 van de sexy jurkjes. Maar nee ik kies gewoon voor iets wat ik dagelijks aan heb: mijn huis kloffie. Zodra ik thuis kom uit werk en in de weekenden trek ik lekker een joggingbroek aan met een vest erboven.

Photobucket
Slechte foto kwaliteit door het licht en aangezien het avond is

In het kader van: November Photo A Day

0

Misschien ook leuk om te lezen...

25 Comments

  1. Heel herkenbaar zo’n lekkere comfortabele outfit! Met een jogging mag ik van de dochter nooit naar buiten 🙂

  2. Er zijn van die dagen dat ik een lekkere dikke trui aan trek, mijn joggingbroek, warme sokken. En klaar. Lekker chillen. Lekker niks doen.

  3. Heerlijk! Dat zijn de beste outfits. En weet je, ik vind die van jou nog best wel charmant! Ik heb zo’n kinderachtige pyjamabroek van de Hema en een veeeeel te grote trui als ‘huispak’. Ziet er werkelijk niet uit, haha! Maar het zit zo lekker. Vooral met van die dikke lompe sokken erbij 😀

  4. Inderdaad een mooi vestje! Vroeger bleef ik meestal in m’n werkkloffie doorlopen, tegenwoordig trek ik me meestal wel om maar dan een spijkerbroek met een lekker dik vest. Joggingbroeken trek ik alleen aan als ik ziekjes ben…

  5. Ik doe dat ook altijd, thuis komen en lekker je ‘lounge’ kleren aan. Soms is het alleen een andere broek, andere trui of alleen maar de sloffen aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *