25 reacties op “What you wore

  1. Heerlijk toch! Ik heb in het weekend ook vaak een joggingbroek aan met een lekkere lelijke dikke trui 🙂

  2. Er zijn van die dagen dat ik een lekkere dikke trui aan trek, mijn joggingbroek, warme sokken. En klaar. Lekker chillen. Lekker niks doen.

  3. Heerlijk! Dat zijn de beste outfits. En weet je, ik vind die van jou nog best wel charmant! Ik heb zo’n kinderachtige pyjamabroek van de Hema en een veeeeel te grote trui als ‘huispak’. Ziet er werkelijk niet uit, haha! Maar het zit zo lekker. Vooral met van die dikke lompe sokken erbij 😀

  4. Inderdaad een mooi vestje! Vroeger bleef ik meestal in m’n werkkloffie doorlopen, tegenwoordig trek ik me meestal wel om maar dan een spijkerbroek met een lekker dik vest. Joggingbroeken trek ik alleen aan als ik ziekjes ben…

  5. Ik doe dat ook altijd, thuis komen en lekker je ‘lounge’ kleren aan. Soms is het alleen een andere broek, andere trui of alleen maar de sloffen aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *