Fonq, het eigentijdse webwarenhuis

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Fonq

Photobucket

Fonq.nl is hét eigentijdse webwarenhuis met een uitgebreid assortiment aan merkproducten op het gebied van wonen, koken, tuin, design, cadeaus en wellness. Ons webwarenhuis bestaat uit meer dan 125 online speciaalzaken en merkenshops. Fonq.nl is onderdeel van de RFS Holding BV, het moederbedrijf van wehkamp.nl. Dé marktleider op het gebied van online winkelen in Nederland.

Bron tekst: fonq.nl


Na een emailtje van Fonq ging ik eens een kijkje nemen op de site. Als eerste indruk ziet de site er fris uit en makkelijk te bedienen. Bovenin staat een keuzemenu balk met o.a. woonaccessoires , tuin & klussen en je kan er ook een cadeau bestellen. Als je een keuze hebt gemaakt uit de balk krijg je aan de zijkant een zorgvuldig gesorteerd klein menu waardoor je gerichter kan zoeken naar een product zoals design lampen. Bij het product zelf staat ook goede informatie aangegeven met daarbij nog een uitgebreide product omschrijving.

De webwinkel is voorzien van alle gemakken. Zo kan je een product gratis retourneren, een eigen aflever datum kiezen en als je voor 22:00 besteld heb je het product de volgende dag in huis!

Wat mij positief verbaasde was dat deze webshop zoveel andere webshops onder zijn hoede heeft. Zo vond ik een lijst met een heel rijtje leuke en handige webshops.
Zeker een site om even een bezoekje te brengen!

26 reacties op “Fonq, het eigentijdse webwarenhuis

  1. Nog nooit van gehoord!
    Maar ja ik shop ook bijna nooit online, nu was ik er vanmorgen mee bezig met zoeken naar een blender, vond er 1 op wehkamp maar bezorgkosten waren 10 euro! Waardoor de prijs weer net zo duur is als zonder de korting..
    Tsjah.. beetje zonde dan!

  2. Wj hebben een kapstok gekocht waariknog steeds ontzettend blij mee ben! Maar verder kijk ikmnirt al te vaak, want dat kost me iets teveel geld 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *