Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Aanraders: Het aandenken, De leerling & Koud bloed

      

Het aandenken: Al jarenlang blijkt er een perfect geconserveerde mummie in een kelder van het Crispin Museum in Boston te liggen. De ontdekking ervan door de museumstaf is een opzienbarende vondst. Dan treft patholoog-anatoom Maura Isles een macabere boodschap in het lichaam aan, een bewijs dat dit ‘eeuwenoude’ reliek in feite een modern moordslachtoffer is. Voor Maura en rechercheur Jane Rizzoli is het forensisch bewijs onmiskenbaar. En als de resten van een andere vrouw in de verborgen nissen van het museum worden gevonden, wordt het duidelijk dat er een psychopaat rondwaart. Jane en Maura beginnen aan een race om dit gestoorde roofdier te stoppen voordat hij nóg een aandenken kan toevoegen aan zijn gruwelijke verzameling…
Rating: ★★★★

De leerling: Boston wordt geteisterd door een reeks schokkende misdaden die eindigen in ontvoering en dood. Het patroon suggereert dat er één man aan het werk is: seriemoordenaar Warren Hoyt, bijgenaamd ‘De Chirurg’, die echter onlangs achter de tralies is verdwenen. Rechercheur Jane Rizzoli vermoedt dat er een leerling van Hoyt rondwaart, die gebruik maakt van zijn gruwelijke methoden. Maar Jane houdt er geen rekening mee dat ze zelf wel eens het doelwit zou kunnen worden. Als Hoyt plotseling op vrije voeten komt, voegt hij zich bij zijn mysterieuze bloedbroeder in een nietsontziende vendetta….
Rating: ★★★

Koud bloed: Het rustig gelegen stadje Tranquility lijkt de perfecte woonplaats voor dokter Claire Elliot, die na de dood van haar man rust zoekt in haar leven en dat van haar zoon Noah. Als Claire haar nieuwe praktijk opent, wil ze eerst het vertrouwen winnen van de bewoners. Maar haar plannen vallen in duigen als een jongen in Noahs klas een pistool trekt en een bloedbad aanricht. En dat is nog maar het begin van een golf beestachtige misdrijven. Terwijl de gewonden haar praktijk binnen-stromen, probeert Claire als een razende te achterhalen wat het gewelddadige gedrag van de jongeren veroorzaakt. Als de angst van de mensen omslaat in blinde woede tegen hun nieuwe dokter, beseft Claire dat ze op het punt staat alles te verliezen wat haar lief is…
Rating: ★★

0
Boeken, film/tv & youtube
Previous Story
Next Story

24 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Christine
  28/10/2012 at 19:14

  Ik ben nu “De leerling” aan het lezen. Tijdens mijn verlof heb ik het eerste boek van Tess gelezen: de chirurg. IK ben helemaal weg van haar verhalen. Je moet wel tegen bloed kunnen, tenzij je geen levendige verbeelding hebt natuurlijk.
  Haar volgende boeken staan ook mijn lijstje.

 • Reply
  HansDeZwans
  28/10/2012 at 11:58

  Is een vd betere Nederlandse schrijfsters maar ik heb nog geen boek van haar gelezen.

 • Reply
  sofie
  27/10/2012 at 14:59

  klinken leuke boeken! ♥

 • Reply
  Wanda
  25/10/2012 at 20:45

  Ik zal ze gaan reserveren bij de bieb hoor! Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets van haar heb gelezen…

 • Reply
  Christine
  25/10/2012 at 11:02

  De chirurg is haar eerste boek. Ik heb het op vakantie gelezen na de rreks van Toni Coppers (zelfde genre) en ik was meteen verkocht. Ik ben nu d”e leerling” aan het lezen. Je moet wel een beetje bestand zijn tegen de bloederige omschrijvingen van de misdaden. Ik ben in ieder geval van plan om de hele reeks te lezen.

  • Reply
   SAS
   25/10/2012 at 11:05

   Hoe bloederiger hoe beter! 😀

 • Reply
  Ineke
  25/10/2012 at 08:57

  De serie volg ik, misschien ook maar eens een boek bekijken :D. Moet toch nog een lijstje maken voor kerstmis :D.

 • Reply
  Jennn
  25/10/2012 at 07:42

  Goeie schrijfster!

 • Reply
  Flo
  25/10/2012 at 00:11

  Ken ik nog niet, snel maar eens proberen! xx

 • Reply
  Lnnk
  24/10/2012 at 22:23

  Ik heb nog nooit iets van haar gelezen, het word hoog tijd om dat eens te gaan doen.

 • Reply
  Lyanne
  24/10/2012 at 20:35

  Ik ben gek op deze schrijver! Heb er super veel gelezen. 😉

 • Reply
  Liann.
  24/10/2012 at 18:19

  Bedankt voor de tips!

 • Reply
  Natasha
  24/10/2012 at 18:02

  Lijken me hele spannende boeken, ik kende ze nog niet!
  liefs x

 • Reply
  Kinga
  24/10/2012 at 17:13

  Op een of andere wonderbaarlijke manier kan ik niet zo goed tegen thrillers, wat boeken betreft. De series en films daarentegen kijk ik dolgraag. Aan de laatste wil ik me daarentegen best eens wagen; die klinkt het minst erg, haha.

 • Reply
  appelig
  24/10/2012 at 15:50

  Ik zie het al, ik moet hoognodig eens aan de Tess Gerritsen!

 • Reply
  Laura
  24/10/2012 at 14:58

  Jaa, de boeken van Tess Gerritsen staan echt op mijn leeslijst! Veel mensen in mijn omgeving verslinden ze binnen een paar dagen en raden ze ook aan 🙂

 • Reply
  Daniëlle
  24/10/2012 at 14:08

  Koud bloed heb ik aan mijn moeder voor haar verjaardag gegeven. Ben er zelf ook erg benieuwd naar!

 • Reply
  Leoni
  24/10/2012 at 12:21

  Ik ken de schrijfster niet maar hij staat op mijn lijstje met nog te lezen boeken!

 • Reply
  Anouk
  24/10/2012 at 11:15

  Ik ben wel erg nieuwsgierig geworden naar deze boeken! Ook allemaal positief commentaar, misschien de boekwinkel maar een afstruinen.

 • Reply
  Angelique
  24/10/2012 at 10:49

  Dat klinkt goed! Vooral die eerste

 • Reply
  Touch of Buddha
  24/10/2012 at 10:04

  Ik heb ook alle boeken van Tess…!!! Geweldig he! Ben nu bezig met het stille meisje, het laatste boek. Heb je de serie Rizolli & Isles ook al gezien? Heel erg leuk… EN… je hebt eindelijk een beeld van de personen in het boek 😉

 • Reply
  Chantal Huijbregts
  24/10/2012 at 09:42

  Ik ben zelf geen fan van Tess Gerritsen, kom niet goed door haar boeken heen

 • Reply
  Miranda
  24/10/2012 at 09:19

  Ik heb 20 boeken van haar klaar staan op mijn laptop dus ooit begin ik er aan om ze te gaan lezen op mijn ipad. Lijken me echt hele goede boeken.

 • Reply
  Elisabeth
  24/10/2012 at 09:11

  Deze schrijver schrijft inderdaad super 🙂

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png