Behind the scenes

Week 40 in foto’s

Photobucket

Mijn nieuwe laarsjes – een gezellige high tea in de planning met mijn lieve vriendinnetjes – Ayla die zich ligt te wassen- Mjummie, aardbeitjes – ons bureaublad met mooie foto van ons trouwen – aan de knutsel op iliveformydreams, vind m’n nieuwe header zo leuk – de wasmachine doet het weer *doet een dansje* – heerlijke herfst thee, ik ben fan! – naar de kermis – Yara die heerlijk op schoot ligt – afspraak bij de podoloog – nieuwe krabpaal voor Yara & Ayla – erg leuke kleding gekregen van mijn lieve nicht Paula, nog heel erg bedankt! – lief cadeautje + kaartje van Julie & Paula voor M. – mijn kledingkast opnieuw ingedeeld door de kleding die ik van Paula heb gekregen en samen heb gekocht met m’n ouders – mijn nieuwe winterjas

0

45 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *