Week 40 in foto’s

Photobucket

Mijn nieuwe laarsjes – een gezellige high tea in de planning met mijn lieve vriendinnetjes – Ayla die zich ligt te wassen- Mjummie, aardbeitjes – ons bureaublad met mooie foto van ons trouwen – aan de knutsel op iliveformydreams, vind m’n nieuwe header zo leuk – de wasmachine doet het weer *doet een dansje* – heerlijke herfst thee, ik ben fan! – naar de kermis – Yara die heerlijk op schoot ligt – afspraak bij de podoloog – nieuwe krabpaal voor Yara & Ayla – erg leuke kleding gekregen van mijn lieve nicht Paula, nog heel erg bedankt! – lief cadeautje + kaartje van Julie & Paula voor M. – mijn kledingkast opnieuw ingedeeld door de kleding die ik van Paula heb gekregen en samen heb gekocht met m’n ouders – mijn nieuwe winterjas

45 reacties op “Week 40 in foto’s

 1. Ooooh die herfstthee is zo fijn! Die drink ik op het moment iedere avond, wanneer gaan we theeleuten? En je nieuwe winterjas is fijn!

 2. Leuk zo’n overzicht! Ook een leuke jas trouwens! En ja, mijn katten liggen er ook regelmatig zo bij, heerlijk warm in deze tijd van het jaar!

 3. Die planner voor een high tea ziet er leuk uit, welke planner is dat?

  Je kat is ook echt weer te cute.. Enne ben blij dat je weer kan wassen; wat een drama kan dat zijn zeg!!

 4. Die herstthee dronk ik laatst ook voor het eerst, hou normaal helemaal niet van kaneelthee, maar deze was inderdaad wel lekker! En aardbeien, hmmm πŸ™‚

 5. Ja, die herfst thee is echt lekker. Terwijl ik eigenlijk helemaal niet van de smaakjes bent. Leuke week weer!

 6. Leuk idee dit, die fotocollage, leuk om even tussen te snuffelen. Mooie laarzen, mooie jas, een berg kleren…jij kunt er weer even tegenaan πŸ˜‰

 7. Leuke foto’s, katten kunnen zo heerlijk bij je liggen, ik ben ook fan van de herfst thee, maar hier kan ik hem nergens meer vinden πŸ™

 8. Mooie laarzen! En ik ben helemaal into “herfststorm” de thee.. Is dat dezelfde als op de foto (kan t niet zo goed zien) Heb vorig jaar bij de Makro een grootverpakking gekocht omdat ik er ook graag buiten de herfst van wil genieten hihi

  1. Dat is inderdaad dezelfde! Ik wist helemaal niet dat ze deze hadden maar zag hem staan toen we boodschappen gingen doen. Zo heb ik ook nog een aantal pakken winter thee staan πŸ˜‰ Het blijft lekker ook al is het geen herfst/winter meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *