Het soort liedjes waar je een bijzondere herinnering aan hebt

October 6, 2012


Ons trouwnummerIn de auto naar mijn vrijgezellenfeestje. We hebben wat afgelachen op dit nummer.
Met dank aan mijn lieve nicht Paula.


Ik moet altijd lachen bij dit nummer omdat ik dan aan vriendinnetje Wendy moet denken haha.


Onze eerste date.


Het op vakantie gaan met mijn ouders.
En dan samen met mijn moeder super vals mee zingen met mijn lievelingsnummer van de BSB.


Mijn basisschooltijd. Dit liedje zongen we in de musical van groep 8.

Photobucket

Bij welk liedje heb jij een bijzondere herinnering?

By SAS

Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: ‘Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…’

Previous Post Next Post

22 comments

 • HansDeZwans

  07/10/2012 at 20:48

  Triggerfinger, een van de betere Belgische groepen, leuk dat jullie die ook kennen.

 • appelig

  07/10/2012 at 13:02

  Grappig hoe sommige nummers je mee terug kunnen nemen in de tijd. Heerlijk.

  Balen overigens dat de knop reactie plaatsen in Bloglovin niet zichtbaar is. Ik moet nu steeds buiten Bloglovin om naar je site. :-(

  1. SAS

   07/10/2012 at 13:08

   Ik zou niet weten hoe ik dat van bloglovin moet bewerken, aangezien ik er al jaren niet meer op kan :( Al van alles geprobeerd.
   Kan ik dit ook aanpassen in WordPress of moet ik dit aangeven in m’n bloglovin account?

 • Anouk

  07/10/2012 at 08:04

  Heerlijk nummers met een betekenis. Gek hoeveel we ons herinneren met muziek eigenlijk.

 • Nicky

  07/10/2012 at 02:01

  Ik heb er ontelbare! Als ik bepaalde liedjes hoor, weet ik meteen weer waar ik ‘toen’ was. Ti sento van Matia Bazar draaiden we altijd heel hard in de kantine van Albert Heijn waar ik toen werkte. En in de tijd van Icho de la Luna had ik een gebroken hart. Zo kan ik nog wel even doorgaan… Hm, ik moet eigenlijk ook eens een lijstje maken. Leuk!

 • Leonella

  06/10/2012 at 19:57

  Haha ik dacht altijd dat je mijn leeftijd of ouder was, maar je bent dus jonger, als je met Britney mee zong op de basisschool. Leuk!

  1. SAS

   06/10/2012 at 22:38

   Ik ben inderdaad jonger. Zie dat je uit de jaren ’85 komt, ik uit ’88 ;)

 • Michelle

  06/10/2012 at 19:15

  The Vengaboys, die cd’s werden altijd hard opgezet als we op vakantie gingen. Britney spears omdat we vaak nummers van haar op voorstellingen op school kozen. Maar tegenwoordig zijn het vooral nummer van HIM, omdat deze mij door een moeilijke tijd geholpen hebben ( en ook omdat het mijn lievelings band is) vandaar ook de naam Vampiireheart

 • Ingrid

  06/10/2012 at 17:32

  Twee liedjes hebben ooit mijn leven een andere wending gegeven: Ben van Michael Jackson en dan vooral de zin ‘you got a place to go’ en uit een ander liedje (weet even niet meer wie het zong) ‘I don’t wanna do this anymore’. Er zit een hele verhaal achter, maar het komt er op neer dat ik door die twee liedjes mijn huidige baan heb.

 • Rianne

  06/10/2012 at 17:28

  Aah.. Westlife!! Zooo’n leuk liedje!! Ik krijg er nog steeds kippenvel van =D
  Ik heb hele bijzondere herinneringen aan het liedje van de vliegende hollander, omdat mijn vriend en ik “zomaar” met z’n tweetjes naar de Efteling gingen op een dag vrij van school. De vliegende hollander was toen net open en we hadden ‘m nog nooit gezien. Sindsdien moet ik vaak aan dat deuntje denken..

 • Miranda

  06/10/2012 at 16:20

  Superleuk stukje en idd bij sommige liedjes zit een herinnering achter wat het alleen nog maar specialer maakt :-)

  Xxx

 • Nicole

  06/10/2012 at 16:07

  Heb dat ook met vele liedjes, herinneringen aan dingen. Eén liedje bijvoorbeeld is van Alejandro Sanz – corazon partido. Gaat over een gebroken hart, maar ik denk dan terug aan mijn werktijd in Spanje en dat we met de hele crew dit nr zingen tijdens karaoke op de camping!

 • Amanda

  06/10/2012 at 13:49

  Wat een leuk artikel!

 • Anke

  06/10/2012 at 12:28

  Wat een leuk en vrolijk trouwnummer!
  Ik heb ook wel bijzondere herinneringen bij sommige liedjes, bijvoorbeeld bij liedjes die ik zelf gezongen/gespeeld heb. Zoals Bonnie Tyler’s Total eclipse of the heart mij nu toch altijd doet denken aan een niet zo zuiver (maar wel leuk!) optreden tijdens een middelbare school theateravond, hahaha ;p

 • Jenny

  06/10/2012 at 12:26

  Ik vind het moeilijk een trouwnummer kiezen, kan niet kiezen haha

 • Liann.

  06/10/2012 at 12:19

  Ik heb dat inderdaad ook heel vaak. Oops I did it again doet mij overigens aan mijn eerste jaar op de middelbare school denken. Ik heb toen, voor een lustrum feest, zelf een twirl-dansje op dat nummer gemaakt en uitgevoerd voor de hele school. Alleen… zat m’n rokje omhoog. Haha, blunder!

 • V☺nnieb

  06/10/2012 at 11:21

  You’ll be in my heart van Phil Collins :)
  Lief en ik hadden elkaar net leren kennen toen dit liedje vaak te horen was. Allebei wisten we (afzonderlijk van elkaar) dat dit ons ‘lijflied’ zou worden. En dat gevoel hebben we nog steeds. Ook na 13 jaar (L)

 • Daniëlle

  06/10/2012 at 11:12

  Dat is altijd zo leuk! Ik heb dat nu met Fun – Some Nights, dan moet ik altijd aan onze vakantie in Italië denken!

 • Lief meisje

  06/10/2012 at 11:01

  Welk liedje ik mooi vindt is dochters van Marco Borsato. Het zegt zo veel hoe een bepaalde band is.

 • Anneke

  06/10/2012 at 10:59

  My Love van Justin Timberlake. Het was het eerste liedje dat mijn vriend me ooit stuurde. Ik was toen 15 (nu 21).

 • Jennn

  06/10/2012 at 10:28

  Leuk, liedjes met een speciale herinnering :)

 • Indira

  06/10/2012 at 10:14

  Haha leuke nummers inderdaad, vooral als je er zulke grappige herinneringen aan hebt :)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *