Looking forward to

Vandaag: Maar een kort dagje werken en dan even lekker bezig zijn in ons huisje. We kunnen weer wassen! De wasmachine is gemaakt en ik ga er volop van genieten. Wat kan je zo’n ding missen zeg. Ook lekker ’s avonds eten bij Wendy & Joost, zin in!

Morgen: Weekend hebben! Op de planning staat een grote schoonmaak maar ik kan ook zo maar eens lekker gaan niksen. Weekenden zijn om te genieten wat ik ook zeker ga doen.

Deze week: De week is nog maar kort.. Ik kijk wel erg uit naar het weekend, aangezien ik voor het eerst helemaal niets heb gepland. Zoals ik hierboven al zei misschien een beetje een schoonmaak houden maar verder lekker relaxen, lezen, computeren (bloggen!) en knutselen.

Deze maand: Aangezien deze maand bijna voorbij neem ik de maand Oktober. Ik heb erg zin in de vrije dagen die ik heb. Maar ook naar de meetingen die ik wil gaan hebben met vrienden. Altijd leuk om mensen na een tijdje weer te zien! Ook is deze maand mijn opa jarig.

Dit jaar: Ik kijk uit naar mijn weekje vakantie in de Kerst (die ik hopelijk geheel krijg), ben super benieuwd naar mijn nieuwe collega, kerst in het algemeen: een heerlijke periode met hopelijk veel sneeuw.

Volgend jaar: De geboorte van m’n neefje of nichtje in Februari en 1 jaar getrouwd zijn.

Photobucket
Idee gezien bij Girlwiththeredhair.com

En waar kijk jij naar uit?

29 reacties op “Looking forward to

 1. Mooi lijstje! Hoop ook voor je dat je die vakantie krijgt!

  Ik kijk naar het moment uit dat ik nieuw werk heb en op mezelf kan gaan wonen.

  Liefs!!

 2. En? Heb je lekker je was weg kunnen werken? 😉

  Je hebt mooie dingen beschreven om naar uit te kijken!

  Ik keek uit naar de verjaardag van mijn oma (gisteren), bodycombat (vanmorgen), een rustig weekend (nu) en naar de dag (ergens dit jaar) dat Den (mijn man) weer alles kan.

 3. ik kijk normaal gezien niet zo ver vooruit, maar geniet van het nu… 😉
  Maar binnen 2 weken hebben wij ons jaarlijkse vriendenweekendje weer, en daar kijk ik ook wel naar uit!

  Groetjes!

 4. Jaaa leuk allemaal! Ik had vandaag ook een grote schoonmaak op de planning staan maar dat werd uiteindelijk maar een beetje niksen, hihi oeps. Ik kijk uit naar maandag! Ik vind het weekend altijd zo stom, dan werk ik altijd in de avonden. Heb liever doordeweekse dagen met allee wat colleges 🙂

 5. Ik kijk uit naar Kerst. De kerstboom in huis. Ik kijk ook uit naar een weekendje weg. Gewoon even met z’n tweeën weg. Ik kijk ook een beetje uit naar de sneeuw. En ijs. Ja, ik kijk uit naar schaatsen!

 6. Altijd leuk als je kan uitkijken naar dingen! Ik kijk uit naar deze middag (iPhone 5 kopen), vanavond (uit eten met de familie) en volgend weekend, want dan ben ik jarig 😀

 7. Wat een leuke dingen om naar uit te kijken zeg! Ik kijk op dit moment uit naar Zondag want dan gaan we de bergen in. (en stiekem kijk ik een beetje uit naar het moment dat ik lief weer zie ^^)

 8. Ik kijk uit naar m’n nieuwe bijbaantje, een vrijwilligersproject wat er aan komt, een vriendin die waarschijnlijk terug komt naar Nederland en naar vanavond lekker relaxen en The Voice kijken, haha 🙂

 9. Haha conclusie, het is handiger om dit te doen aan het begin van een week aan het begin van een maand (en niet in december) 😉
  Ik kijk uit naar rijlessen, mijn nieuwe baan, twee concerten van Rowwen Hèze… En nog veel meer 😀

 10. Fijne dingen om naar uit te kijken. Ik kijk uit naar de dag waarop mijn verkoudheid over is (houdt nu al een week aan) en waarop vriend en ik allebei een leuke, nieuwe baan hebben.

 11. Naar vanavond want dan gaan we naar een bruiloft dus kunnen we lekker “afkijken” en hoop dat de band ons bevalt want dan willen we die band!

  En verder.. naar 20 oktober omdat ik dan voor mn jurk ga kijken..

  En ik kijk uit naar 24 mei 2013….

 12. Heeeele mooie dingen om naar uit te kijken!

  Ik kijk uit naar een dansvoorstelling morgenavond, volgende weekend zit ik met 60 mensen op een of ander boerderij te chillen, over 3 weken Guido Weijers en nog zoveel meer.

  Maar ook!! Een kamer in Amsterdam scoren. Hihi!

  Veel plezier 🙂

 13. De komende dagen want dan heb ik lekker vrij, volgende week donderdag begin ik op mijn nieuwe stage adres, iets waar ik ook naar uitkijk 🙂

 14. Ik kijk uit naar het weekend, want het was ‘workwise’ en vervelend weekje. En ik heb veel zin om naar twee kunstexposities te gaan volgende week in Den Haag en Rietmolen.

 15. Wat een leuk bericht!

  Ik denk dat ik uitkijk naar het moment dat ik werk heb. En het moment waarop ik eindelijk weet wat ik precies wil kwa opleidingen. Verder verheug ik me op februari volgend jaar om misschien op wintersport te gaan.

 16. Ik kijk uit naar de herfstvakantie, waarin ik een paar dagen naar Venetië ga en daarna wil ik een week of twee/drie over slaan, totdat ons toilet verbouwd is (Ik kijk niet uit naar de rommel en drukte van zo’n verbouwing 😉 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *