Dingen die ik deze week heb geleerd..
En dat waren er nog al wat

 • Als je gaat hockeyen op werk, doe dan rustig aan. Wees niet zo fanatiek en leef je niet helemaal uit. Anders voel je je door de spierpijn de hele week een oud vrouwtje. Niet meer doen dus.
 • Dingen bewaren heeft z’n voordelen. Zo heb je later zeker plezier.
 • Lange nagels zijn leuk maar laat ze niet té lang. Zo krijg je er last van als je er tegen aan komt of als ze dubbel klappen. AUCH. Tijdig knippen dus.
 • Lezen moet ik tijd voor maken. Elke dag. Want het is ontspannend. En die stomme smoesjes dat ik geen zin of tijd heb moet ik maar eens een keer achter wegen laten.
 • Eerst thee. Dan wakker worden. Niet eerst wakker worden en dan thee. Dat werkt dus niet.
 • Wachten is moeilijk, maar dan heb je ook wat. Zoals de nieuwe CD van Pink & nieuwe afleveringen van Criminal minds. Oeh yeah
 • Afspreken van tijd tot tijd met vriendinnen is erg belangrijk en super gezellig.
 • Als ik richting werk moet gaat het de laatste tijd spontaan regenen. Neem dus altijd een regenbroek mee.
 • Auto rijden is leuk. Heel leuk en moet ik zeker vaker gaan doen.
 • Sommige dingen en mensen moet je gewoon een streep onderzetten. De energie die je er anders in steekt is het niet waard.
 • Rode teen nagels zijn niet lelijk, ze zijn zelfs sexy.
 • Een kapotte wasmachine is niet leuk. Echt zó niet leuk. Met waarschijnlijk geen garantie meer. Bummer
 • Katten gaan altijd.. ALTIJD bij je liggen als het net eigenlijk niet uitkomt. En ja, wat ik dan moest doen stel ik dan uit. Knuffelen met katten gaat natuurlijk voor alles.
 • Photobucket

  About the Author

  30 Comments

  Ingrid

  Mijn konijn vraagt nou nooit om aandacht, dus dat kan ik niet als smoes gebruiken om iets niet te doet 😉

  Het was dus een leerzaam weekje!

  Reply
  Anouk

  Haha, veel leuke dingen geleerd ook;) I agree, eerst thee dan wakker worden. Als de thee al gezet is enz. door bepaalde iemanden (mannen) is het nog beter.

  Reply
  Miranda

  Leuk om te lezen en dat van dat lezen, heerl herkenbaar! De ene week lees ik drie boeken en dan duurt het weer een week voor ik een nieuwe begin.

  Balen van je wasmchine!

  Xxx

  Reply
  Joyce

  Een blogje vol goede adviezen, zeker die laatste al laten katten je meestal geen keuze. Wanneer ze geknuffeld willen worden dan zorgen ze wel dat het gebeurd hahahaha

  Reply
  Lyanne

  Boeken lezen is inderdaad erg ontspannend! 😉 En wat leuk dat je op je werk kan hockeyen, zou ik ook wel willen (alleen dan zonder spierpijn natuurlijk…)

  Reply
  Annouska

  Dat was best een nuttige en leuke week zo te horen. Sommige dingen kan ik ook wel als leerpunt nemen haha..

  Reply
  Deborah

  Yep helemaal mee eens. Vooral het katten en nagel gebeuren.. Lezen vind ik overigens heerlijk. Daar maak ik voor ik ga slapen altijd even de tijd voor.

  Reply
  Jolien

  Heel leuk lijstje! Dat van dat lezen moet ik ook echt doen. Ik heb vanmorgen een uurtje gelezen in bed en dat was echt zo ontspannend. Moet ik echt vaker tijd voor maken, liefst elke avond!

  Reply
  Limoentje

  Een leerzame week! Wat betreft de spierpijn heb ik met je meegeleerd. Hier ook veel spierpijn na een yoga-les en een flink stuk hardlopen.

  Reply
  Appelig

  Een kapotte wasmachine is niet leuk, zeker niet als ie met vuurwerk naar de knoppen gaat. Met die thee moet ik je ook gelijk geven, allen hoe zet je thee als je nog niet wakker bent? 😉

  Reply
  Nettie

  Jeetje wat heb jij veel geleerd in een week ;)!! Afspreken met vriendinnen is idd altijd leuk! Dat moet je gewoon doen en nooit denken dat je te druk ben! Het is echt ontspannend en gezellig! Wel jammer van de kapote wasmaschine 🙁 ! Katten kennen de woord goeie timing echt niet!!

  Reply

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *