26 reacties op “Blijven dromen

  1. Mooie quotes. Ik heb een droom die geloof ik nooit uit gaat komen (iets met een vakantieliefde, hart gestolen, wonen in het buitenland, relatie willen etc.etc. :P) dus ik hou het lekker bij dromen 😉

  2. Moet zeggen dat ik op het moment droom over de bruiloft, de huwelijksreis, mn jurk.. Dat soort dingetjes dus, maar droom toch wel van een fijne baan en de wereld zien!

  3. Heel fijn en mooi dit! Goed om af en toe bij stil te staan. Mama worden, gezond blijven en oud worden. Een eigen magazine is ook wel een hele grote droom.

  4. Dat we maar gelukkig en gezond mogen blijven. 2011 was voor ons een jaar wat geheel in manlief en zijn depressie stond en daardoor ben ik al blij met de kleinste en ‘normale’ dingen.

    Xxx

  5. Voor nu in elk geval dat ik mijn studie en de dingen die ik daarna nog wil doen kan halen zoals ik wil. Duimen dat dat gaat lukken allemaal, ondanks dat het voor nu nog even toekomstmuziek is.

  6. Mooie foto’s! Mijn droom is om een lang, gelukkig leven te hebben, te trouwen en kindjes te krijgen. (hoe cliché)

  7. Mooie plaatjes 🙂 Mijn grootste droom is om later een gelukkig en gezond gezinnetje te hebben :). En een eigen taarten/cupcake winkel beginnen, haha.

  8. Bij mij staat op stipt nummer 1 dat ik lekker in mijn vel kom te zitten en gelukkig wordt. Niet dat ik dat nu niet ben maar ik kan gelukkiger worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *