Wat de maand Augustus allemaal voor mij in petto heeft, awesome

Photobucket

Het is alweer Augustus, wat gaat de tijd snel!
Augustus wordt uiteraard een mooie maand want..

 • Volgende week ga ik naar de kapper. Dit voor mijn haar een kleur spoeling te geven voor ons trouwen. Ik ga weer donker.
 • Gaan we de gang, wc en een stukje van de keuken opnieuw verven. Dit aangezien we sommige spullen die aan de muur hangen willen verplaatsen. Ook zijn we aan het kijken of we eventueel na ons huwelijk een nieuwe koelkast aan gaan schaffen.
 • Op 20 Augustus gaan wij trouwen! Nog 16 dagen.. Uiteraard kijk ik hier ontzettend naar uit en beloofd het nu al een geweldige dag te worden.
 • Daarnaast hebben we na ons huwelijk tot begin September vakantie. Heeeeeeeerlijk!
 • In de vakantie na ons huwelijk gaan we kijken voor een laptop. Lijkt me heerlijk overal te kunnen zitten (en bloggen!)
 • We gaan uiteraard ook op huwelijksreis naar Terschelling. Ik ben zelf nog nooit op een Waddeneiland geweest maar het lijkt me super gaaf.
 • Ik ben gestart met een speciaal blog project voor als we op huwelijksreis zijn. Dit blijft nog even een verrassing.
 • Op 28 Augustus gaat mijn nieuwe contract in op werk. Ik mag gewoon nog een jaartje blijven. Erg blij mee aangezien ik het super naar mijn zin heb.
 • About the Author

  34 Comments

  Annouska

  OW wat een hoop leuks deze maand zeg. Vooral het trouwen, inmiddels nog maar 13 dagen; alweer 7 daagjes minder hihi.

  Wel fijn dat je contract ook ene jaar weer verlengt is, dat geeft altijd wel weer wat rust. En misschien die koelkast meer mogelijk πŸ˜‰

  Reply
  Annet

  Wat een heerlijk lijstje en wat gaat de tijd snel! Voor je het weer ben je vrouw van je vriend uh man.. πŸ˜‰

  Reply
  Inge

  Het wordt inderdaad wel een leuke maand!
  En leuk dat je contract op je werk verlengd is, altijd mooi meegenomen natuurlijk

  Reply
  Wanda

  Een hele spannende leuke maand dus voor je! Nog nooit op een waddeneiland geweest? Ik kom regelmatig op Ameland en ben in het verleden ook vaak genoeg naar Schiermonnikoog en Texel geweest en ik vind het er altijd erg leuk…

  Reply
  Roos

  Wat super leuk voor je dat je gaat trouwen! Spannend zeg! Ik ben heel benieuwd naar je jurk haha. Had toevallig vandaag net een artikel geschreven op mijn blog over trouwjurken!! Geniet er van en hou ons op de hoogte ;)!

  Reply

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *