Week 25 in foto’s

Photobucket


Photobucket

Onze ringen: net gegraveerd, lekker struinen in boekenwinkels, bijna klaar in het boek van Saskia Noort (neem eindelijk weer de tijd om te lezen), een pakket voor ons trouwen, mijn nieuwe bikini, de bloemist waar ik mijn boeket heb besproken (13 Juli laatste gesprek), chillen met Yara op schoot (met m’n nieuwe joggingbroek), lekker eten bij Bagels & Beans met Julie en Pauwie en de 2 super awesome jurkjes die ik heb gescoord (L)

Verder gaan we morgen een trouwbox ophalen waarover nog een review op mijn blog verschijnt En heb ik goed nieuws gehad deze week op werk, maar dit laat ik pas weten als het รฉcht officieel is.
Trouwbox is helaas door omstandigheden niet doorgegaan.

En… Hoe was jullie week?

About the Author

43 Comments

Liliane

Wauw, dat witte jurkje is echt prachtig. Perfect voor de afterparty. Staat je mooi!
En Bagels & Beans, nom!

Reply
EsZ

Wat een heerlijke aankopen. En ik vind zo’n afterpartyjurk een zeer goed idee! Die ga ik onthouden.. ๐Ÿ˜‰

Reply
Nicole

Leuke foto’s.. Erg prettig tussen de boeken neuzen en wat een leuke jurkjes!
Wel geinig dat je ook een after party jurk hebt!

Reply
Anke

Hm, ik dacht dat ik vanochtend al een reactie had achtergelaten, maar zie hem nu niet meer. Vandaar nog een keer ๐Ÿ˜‰ Leuke aankoopjes! Dat bloemenwinkeltje ziet er ook schattig uit, maar zie ik daar nu paspop-benen in de etalage staan? Interessant, haha ๐Ÿ˜› En na aanleiding van dit blogje heb ik vandaag ook weer eens even tijd gemaakt om lekker te lezen, toch wel fijn ๐Ÿ™‚

Reply
SAS

Dat had je ook inderdaad, alleen is er blijkbaar iets mis gegaan met mijn site en waren ineens van dit bericht alle reacties verdwenen. Maar leuk dat je een nieuwe hebt achtergelaten ๐Ÿ˜€

Reply
Anke

Haha, ja ik was namelijk benieuwd of je misschien gereageerd had over de benen in de etalage. Of ik dat wel goed gezien had en of dat รผberhaupt nog wel de etalage van de bloemist is, haha. Lijkt me toch moeilijk om leuk te combineren, benen met bloemen.

SAS

Ik zat inderdaad door jou reactie te kijken en ze staan inderdaad in die bloemenwinkel :O Waarom? Ik heb echt gรฉรฉn idee haha.

Miranda

Superleuk zo je overzichtje, onze week is te zien op onze blog. Vandaag het blogje Week 25 in Instagram geplaatst ;-)Wauwww, supergave jurkjes zeg!!

Reply
Wanda

Leuk zo’n foto-overzicht, doe ik zelf ook weleens… Enne, rondstruinen in boekenwinkels, heerlijk he?

Reply
Veronica

Wow wat een super gave jurkjes zeg! Waar heb je die gekocht als ik vragen mag?

En wat is dat zo’n trouwbox? Nog nooit van gehoord.

Reply
Caithlin

I love Bagels & Beans en je nieuwe jurkjes zijn super mooi! Ben benieuwd naar het goede nieuws van werk ๐Ÿ™‚

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *