Wedding Update part 7

Even teruglezen? Zie hier de vorige updates:

 • Wedding update
 • Wedding update II
 • Wedding update III
 • Wedding update IV
 • Wedding update V
 • Wedding update VI
 • Photobucket

 • Over 55 dagen gaan we al trouwen.. Ik heb er zo’n zin in!
 • M. heeft afgelopen weekend zijn pak en schoenen gehaald. Ik ben zo ontzettend benieuwd maar zal nog even moeten wachten uiteraard. Welke kleur zal zijn pak zijn?
 • Ik heb mijn super leuke vrijgezellenfeest gehad begin Juni. Nu de overige foto’s nog..
 • Mijn jurk is versteld en helemaal goed! Ik heb hem al een aantal keren aangehad. Loving it.
 • Op 24 Mei 2012 zijn wij in ondertrouw gegaan. Was super genieten!
 • Ik heb van wat mensen super lieve kaartjes gekregen, dank jullie wel hiervoor.
 • Mijn bruidsboeket gesprek heb ik al gehad. Ik weet dus al wat ik wil en zag vooral veel van wat ik niet wilde. Het vervolg gesprek gaat plaats vinden op 13 Juli 2012.
 • Onze ringen zijn eindelijk gegraveerd. Onze namen + de datum. Ben er super blij mee.
 • We zijn naar de locatie geweest voor onze fotoshoot na onze bruiloft. We zijn er beide erg tevreden mee. Toen we daar liepen kreeg ik allerlei ideeΓ«n voor foto’s.
 • Het was super gezellig met 2 vriendinnen gaan shoppen voor hun outfit voor onze bruiloft. Het zijn super leuke jurkjes geworden en heb zelf ook nog 2 awesome jurkjes gekocht (waarvan ik er eentje aan ga doen op de ‘after-party’)
 • Jeetje wat gaat het allemaal snel. Eigenlijk zijn alle dingen nu geregeld behalve wat kleine details en mijn boeket. En hoe het zit met de zenuwen? Ze zijn nog niet erg hoog maar het begint nu zeker de kriebelen met zo’n aflopende ticker in m’n zijbalk..

  46 reacties op “Wedding Update part 7

  1. Leuk om te zien hoe anderen hun bruiloft regelen πŸ™‚ Ik hou van de tv programma’s waar ze bruidsjurken enzo gaan passen!! πŸ™‚ Leuk dat jullie het beste wel anders gaan doen. Geen standaard feest maar een gezellige ontbijt!

  2. Spannend!! Ik ben enorm benieuwd naar je jurk! Maar ik lees dat meerderen dat zijn hihi. Goed dan ben ik ook enorm benieuwd naar de trouwfoto’s op zich haha πŸ˜‰

  3. *lurker spreekt*

   Heel leuk deze updates, hiermee hou je zelfs mij in spanning, haha. Ik kan me voorstellen dat je de zenuwen langzaamaan wel een beetje voelt komen, met het uitzicht op een grandioze dag zijn die laatste dagen waarschijnlijk zo om.

  4. Aah zie ik nu pas dat jullie op 24 mei in ondertrouw zijn gegaan..
   Wist natuurlijk wel dat jullie dat gedaan hadden maar had niet beseft dat 24 mei “onze” datum is volgend jaar πŸ˜‰

   55 dagen zijn snel voorbij joh! En alles is al zo goed als geregeld dus… genieten!

  5. Ooohh wat spannend joh… niet weten wat jullie aan hebben tijdens de bruiloft. Nog 55 dagen wachten, meis.. dan kan je M. zien in een pak πŸ™‚ Het hangt niet ergens in de kast? Haha

  6. Oh waauw, je bent niet meegeweest om zijn pak te kiezen? Ik wel πŸ˜€ want ik moest echt wel heel zeker zijn dat het ging passen bij mijn jurk, maar ja, het kleur bij mij was dan ook niet zo alledaags (volgens bepaalde mensen toch)

    1. ik vind dat echt wel super spannend hoor!!!
     Mijn jurk had hij ook niet gezien, iedereen anders wel hoor πŸ˜€

     Oh en ik zag net dat jullie trouwen op een maandag? Iets wat bij ons nooit echt gebeurt, komt dit veel voor?

     1. Hmmm, goeie vraag eigelijk… Bij ons is het dus meestal de vrijdag of de zaterdag, tenzij er enkel voor de wet wordt getrouwd.
      Ik denk dat het te maken heeft met het feest dat erna wordt gegeven. Maar ben dat eigenlijk ook niet zeker. Het zal een kwestie van gebruik en gewoonte zijn.

      Wij kregen al de opmerking: op een vriiijjjjdaaag??? but whyyy… Dat was dan meer omdat sommige mensen van een eindje ver moesten komen, en na het werk, dus dan geraken ze er ook al moeilijker op tijd.

      Maar ja, een maandag, waarom niet eigenlijk! Het was zeker geen kritiek of zo hoor πŸ˜€

      1. Nee dat begreep ik dat het geen kritiek was maar ik vroeg me af of het bij jullie anders was. Hier wordt uiteraard ook op Vrijdag getrouwd doordat je erna een feest kan geven maar Maandag is ook zeker een populaire dag.

  7. Yeah. M. zn pak is mooi hoor, dontworry. <3 πŸ˜‰ Jullie zullen mooi matchen. Wordt een hele mooie dag in Augustus! πŸ™‚

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *