Ons nieuwe leeshoekje


Zoals ik hier al vertelde zijn we druk bezig geweest met de vernieuwing van onze woonkamer. We hadden in onze huiskamer eerst een witte computerkast staan. Echter neemt deze zoveel ruimte in beslag dat we hebben besloten deze weg te doen. Daarvoor in de plaats hebben we onze Lounch stoel en een aantal planken + kastje daar neergezet. Onze computer staat nu (tijdelijk) op onze eetkamertafel. Na ons trouwen zijn we van plan een laptop te gaan kopen. Ik ben echt super blij met ons mooie hoekje!


Before…
Photobucket

After…
Photobucket

Photobucket

39 reacties op “Ons nieuwe leeshoekje

 1. een heel gezellige verbetering lijkt me,
  al was het vooraf ook al mooi, knus en helder!
  ik hou vooral van dat mooie rood, prachtige kleur!

 2. Nice!! Vind de kleuren erg leuk (heb dezelfde kleurstelling thuis maar dan andersom rode banken en grijze muren )

 3. ik vind het een geslaagde vernieuwing hoor, Saskia!
  Die pc-meubels nemen idd nogal wat plaats in, maar de nieuwste pc’s nemen nog nauwelijks plaats in. Je kan ze vaak makkelijk kwijt nu, al is een laptop nog net iets handiger. Mijn speeltje staat tegenwoordig bij gebruik altijd op de eetkamertafel…

  Groetjes!

 4. ah heerlijk om zo in het zonnetje te kunnen lezen. Ik moet mij hier altijd in verschillende bochten wringen om in de woonkamer wat zonnestraaltjes op te kunnen vangen haha. Leuke kleur muur ook!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *