Op dit moment #1


Idee gezien bij Thatsuperawesomeblog

Hou ik van: van vriend, echte vrienden, ouders en onze 2 katten.

Hou ik niet van: Woensdagen, hoofdpijnen, ziekig zijn en zooi.

Geniet ik van: thee drinken op de vroege ochtend, heerlijk lezen en in het verhaal kruipen, mijn vrije Vrijdagmiddag die ik elke week heb, de poezen die me ‘s ochtends en ‘s avonds begroeten, mijn lange nagels, slippers aankunnen, lange douches nemen, lieve emailtjes/smsjes.

Luister ik veel: naar Jessie J. En dan vooral de nummers: Price Tag, Who you are en Nobody’s Perfect. Vooral de laatste 2 vind ik erg mooie nummers met een pakkende tekst. Hoewel ik zelf niet echt fan van de persoon Jessie J. ben vind ik haar muziek echt ontzettend goed.

Denk ik aan: het weekend wat er alweer bijna aan komt, mijn trouwjurk en hoe deze eruit gaat zien, dat ik zo lekker een bakje chocolade ijs ga eten en zo lekker mijn bedje ga opzoeken.

Wens ik: dat het volgende week is, dan ben ik heerlijk een aantal dagen vrij.

Werk ik aan: het loslaten van bepaalde dingen.

0

Misschien ook leuk om te lezen...

30 Comments

  1. Jessie J met Nobody’s perfect = geniaal helemaal mee eens.

    Verder vraag ik me af wat je tegen woensdagen hebt ๐Ÿ˜‰

  2. Wat een leuk lijstje! Loslaten is niet altijd makkelijk, maar met bewust ademen en genieten van andere dingen kom je al een heel eind!

  3. Haha te grappig! Morgen komt zo’n zelfde soort blogje bij mij ook online! Mooi lijstje, heerlijk dat je volgende week een aantal dagen vrij hebt!

  4. Ik heb ook niet zoveel met Jessie J. maar haar nummers zijn soms aanstekelijk lekker! Wat een fijn lijstje weer, en gelukkig (voor jou) is de woensdag nu al (bijna) over ๐Ÿ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *