Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Married(life)

Lover.ly


In mijn RSS-reader heb ik een mapje staan met trouw sites, de meeste zijn Engels. Door via-via te klikken kwam ik op deze site uit, Lover.ly. Een erg mooie inspiratie site waar je mapjes kunt maken en foto’s met een hartje kunt beoordelen. Ik vond er erg veel inspiratie voor mooie foto’s en vele leuke ideeΓ«n.

Dus ga je binnenkort trouwen? Of vind je mooie trouwfoto’s kijken gewoon leuk om bij weg te zwijmelen?
Neem dan een kijkje op Lover.ly. Ik ben verslaafd!                                                          { volg ze ook op Twitter }

0

24 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *