Lover.ly


In mijn RSS-reader heb ik een mapje staan met trouw sites, de meeste zijn Engels. Door via-via te klikken kwam ik op deze site uit, Lover.ly. Een erg mooie inspiratie site waar je mapjes kunt maken en foto’s met een hartje kunt beoordelen. Ik vond er erg veel inspiratie voor mooie foto’s en vele leuke ideeΓ«n.

Dus ga je binnenkort trouwen? Of vind je mooie trouwfoto’s kijken gewoon leuk om bij weg te zwijmelen?
Neem dan een kijkje op Lover.ly. Ik ben verslaafd!                                                          { volg ze ook op Twitter }

24 reacties op “Lover.ly

 1. Gaaf! Ik heb al een behoorlijke map met inspiratie opgebouwd op Pinterest, ook al is mijn trouwdatum nog mijlenver weg, maar mooie plaatjes kijken kan nooit kwaad toch? πŸ˜‰

 2. Boehoe, ik wou dat ik nog een bruiloft moest gaan plannen πŸ™‚ Ik ben nu alweer bijna 2 jaar getrouwd maar ik zou het zo nog een keer overdoen, het is zooo leuk!

 3. Uiteraard voel ik me meteen aangesproken! Vanavond of morgen op de laptop maar eens kijken. Bedankt voor de tip!

 4. Om te trouwen moet ik maar eerst mr. Right ontmoeten, maar ik vind het toch stiekem heel erg leuk om over mijn eigen bruiloft te dromen en op websites te kijken naar inspiratie. Ook al zal het trouwen pas over 10 jaar plaatsvinden.

 5. Grappig dat je er zo mee bezig bent, ik had dat helemaal niet toen wij gingen trouwen. Wij hebben zelfs pas een dag van te voren een auto en bloemen geregeld πŸ˜‰ Ach ja… misschien kwam het ook omdat ik zwanger was en trouwen minder belangrijk vond dan een kind krijgen toen!

 6. Ik heb er snel even een kijkje op genomen, er staan mooie dingen op!
  Vooral die boeketten! Prachtige voorbeelden gewoon. Soms zie je nog wel stiekem terug dat ik bloemschikken als opleiding heb gedaan^^

 7. Ik heb nog geen trouwdatum, ben nog niet eens gevraagd.. maar ben er in mn hoofd wel mee bezig haha.
  Dus ik sla de site zeker even op bij mijn favorieten!!
  Thnx!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *