Lover.ly


In mijn RSS-reader heb ik een mapje staan met trouw sites, de meeste zijn Engels. Door via-via te klikken kwam ik op deze site uit, Lover.ly. Een erg mooie inspiratie site waar je mapjes kunt maken en foto’s met een hartje kunt beoordelen. Ik vond er erg veel inspiratie voor mooie foto’s en vele leuke ideeën.

Dus ga je binnenkort trouwen? Of vind je mooie trouwfoto’s kijken gewoon leuk om bij weg te zwijmelen?
Neem dan een kijkje op Lover.ly. Ik ben verslaafd!                                                          { volg ze ook op Twitter }

About the Author

24 Comments

emily

Oh ik dacht even: nee niet weer zo’n weheartit/ pinterest site! Maar dit is dus speciaal voor trouwen? Leukkk! 🙂

Reply
Danielle

Gaaf! Ik heb al een behoorlijke map met inspiratie opgebouwd op Pinterest, ook al is mijn trouwdatum nog mijlenver weg, maar mooie plaatjes kijken kan nooit kwaad toch? 😉

Reply
Tineke

Oooh, wat een heerlijke website is dat! Kun je geweldig bij wegzwijmelen! 😀 Die gaat bij mijn favorieten! 🙂

Reply
Rosanneke

Boehoe, ik wou dat ik nog een bruiloft moest gaan plannen 🙂 Ik ben nu alweer bijna 2 jaar getrouwd maar ik zou het zo nog een keer overdoen, het is zooo leuk!

Reply
Nicole

Uiteraard voel ik me meteen aangesproken! Vanavond of morgen op de laptop maar eens kijken. Bedankt voor de tip!

Reply
Maxime

Om te trouwen moet ik maar eerst mr. Right ontmoeten, maar ik vind het toch stiekem heel erg leuk om over mijn eigen bruiloft te dromen en op websites te kijken naar inspiratie. Ook al zal het trouwen pas over 10 jaar plaatsvinden.

Reply
Maris

Grappig dat je er zo mee bezig bent, ik had dat helemaal niet toen wij gingen trouwen. Wij hebben zelfs pas een dag van te voren een auto en bloemen geregeld 😉 Ach ja… misschien kwam het ook omdat ik zwanger was en trouwen minder belangrijk vond dan een kind krijgen toen!

Reply
Jennifer

Lover.ly is echt zo leuk, echt een bron van inspiratie en niet alleen voor als je gaat trouwen, maar ook voor gewoon 😀

Reply
Michelle

Ik heb er snel even een kijkje op genomen, er staan mooie dingen op!
Vooral die boeketten! Prachtige voorbeelden gewoon. Soms zie je nog wel stiekem terug dat ik bloemschikken als opleiding heb gedaan^^

Reply
Nicole

Ik heb nog geen trouwdatum, ben nog niet eens gevraagd.. maar ben er in mn hoofd wel mee bezig haha.
Dus ik sla de site zeker even op bij mijn favorieten!!
Thnx!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *