De populairste posten van iliveformydreams.com

Eigenlijk zie je er weinig van, mijn populairste posten. Je ziet ze wel verschijnen als je op een pagina druk die niet (meer)bestaat, gewoon om de mensen toch te vermaken terwijl ze eigenlijk iets niet kunnen vinden. Hieronder zie je wel waarom er een tijdje geleden bij de resultaten van de poll als 2de de categorie Bride-to-be uitkwam, aangezien van de 6 top posten er 3 over het trouwen gaan.

Nummer 1: Introduceer jezelf (78 reacties)
Erg leuk dat dit de populairste post is. Hier kunnen de lezers van mijn blog zichzelf introduceren.. Wie ben je, wat doe je voor werk, hoelang volg je mijn blog al.. Heb je nog niet gereageerd op dit blogje dan zou ik graag willen dat je dat doet. Gewoon, om meer te weten te komen over de lezers van mijn blog.


Nummer 2: Waarom de jaren 90 zo leuk was om in op te groeien (66 reacties)
De meeste lezers die ik heb zijn in deze jaren opgegroeid. Hier een kleine samenvatting van wat er zo geweldig is aan de jaren 90.

Nummer 3: Wij zijn verloofd!! (57 reacties)
De aankondiging dat we verloofd waren met foto’s en al. Erg leuk om alle lieve reacties te lezen dat mensen zo blij voor ons waren. En dit jaar komt er natuurlijk een blogje over ons trouwen aan.

Nummer 4: I always wear flat shoes, because I can’t walk in anything else (51 reacties)
Over mijn GIGA hoge bruidsschoenen wat nog een hele klus gaat worden. Ik neem trouwens nog een 2de paar schoenen erbij (die ik tegelijk met m’n jurk ga halen) aangezien ik van het oefenen al ontzettend pijn mijn benen maar vooral rug krijg. En mijn bruiloft moet wel leuk blijven i.p.v. dat ik alleen maar met m’n schoenen bezig ben.

Nummer 5: Onze trouwkaart (51 reacties)
Onze trouwkaart waar ik echt super, super, super blij mee ben. Hij is mooi, stijlvol en past wel bij ons.

Nummer 6: When I grow up.. (46 reacties)
Over wat ik later wilde worden en of jij bent geworden wat jij vroeger als droombaan zag.

0

Misschien ook leuk om te lezen...

17 Comments

  1. Ik lees je trouwberichten ook erg graag. Tis raar: langs de ene kant kennen we elkaar niet en langs de andere kant leef ik helemaal mee.

  2. Leuk om te weten! Het zijn ook inderdaad blogposts waar ook veel reacties op te verwachten zijn, aangezien het leuk nieuws is en leuke topics, hihi.

  3. Typisch welke onderwerpen eruit springen, dat zegt wel wat over je blog, denk ik. Positief om te zien dat mensen zo bereid zijn om de lezer die ze zijn te onthullen.

  4. Ooh je bruids schoenen zijn inderdaad echt GIGA ja (w00t) al vaak geprobeerd om erop te lopen? kijk je wel uit voor je arme voeten ๐Ÿ˜€

  5. Ik vind die introduceer post ook echt goed bedacht! Ik ben ook altijd benieuwd wie er allemaal meelezen ๐Ÿ˜‰

  6. Wat leuk een eerbetoon aan je populairste posts. Heb je de reacties als maatstaf genomen of het aantal bezoekers op de blogposts (waarschijnlijk is dit hetzelfde ;-))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *