De populairste posten van iliveformydreams.com

Eigenlijk zie je er weinig van, mijn populairste posten. Je ziet ze wel verschijnen als je op een pagina druk die niet (meer)bestaat, gewoon om de mensen toch te vermaken terwijl ze eigenlijk iets niet kunnen vinden. Hieronder zie je wel waarom er een tijdje geleden bij de resultaten van de poll als 2de de categorie Bride-to-be uitkwam, aangezien van de 6 top posten er 3 over het trouwen gaan.

Nummer 1: Introduceer jezelf (78 reacties)
Erg leuk dat dit de populairste post is. Hier kunnen de lezers van mijn blog zichzelf introduceren.. Wie ben je, wat doe je voor werk, hoelang volg je mijn blog al.. Heb je nog niet gereageerd op dit blogje dan zou ik graag willen dat je dat doet. Gewoon, om meer te weten te komen over de lezers van mijn blog.


Nummer 2: Waarom de jaren 90 zo leuk was om in op te groeien (66 reacties)
De meeste lezers die ik heb zijn in deze jaren opgegroeid. Hier een kleine samenvatting van wat er zo geweldig is aan de jaren 90.

Nummer 3: Wij zijn verloofd!! (57 reacties)
De aankondiging dat we verloofd waren met foto’s en al. Erg leuk om alle lieve reacties te lezen dat mensen zo blij voor ons waren. En dit jaar komt er natuurlijk een blogje over ons trouwen aan.

Nummer 4: I always wear flat shoes, because I can’t walk in anything else (51 reacties)
Over mijn GIGA hoge bruidsschoenen wat nog een hele klus gaat worden. Ik neem trouwens nog een 2de paar schoenen erbij (die ik tegelijk met m’n jurk ga halen) aangezien ik van het oefenen al ontzettend pijn mijn benen maar vooral rug krijg. En mijn bruiloft moet wel leuk blijven i.p.v. dat ik alleen maar met m’n schoenen bezig ben.

Nummer 5: Onze trouwkaart (51 reacties)
Onze trouwkaart waar ik echt super, super, super blij mee ben. Hij is mooi, stijlvol en past wel bij ons.

Nummer 6: When I grow up.. (46 reacties)
Over wat ik later wilde worden en of jij bent geworden wat jij vroeger als droombaan zag.

About the Author

17 Comments

Madrina

Ik lees je trouwberichten ook erg graag. Tis raar: langs de ene kant kennen we elkaar niet en langs de andere kant leef ik helemaal mee.

Reply
Nicole

Leuk om te weten! Het zijn ook inderdaad blogposts waar ook veel reacties op te verwachten zijn, aangezien het leuk nieuws is en leuke topics, hihi.

Reply
Annouska

Leuk Leuk, ik wil ook eens zo een introduceer pagina maken, maar ik vergeet het elke keer.

Reply
Joyce

Dat is een leuke lijst, misschien moet ik mij ook maar eens netjes voorstellen in je meest popu post 😉

Reply
Leonie

Typisch welke onderwerpen eruit springen, dat zegt wel wat over je blog, denk ik. Positief om te zien dat mensen zo bereid zijn om de lezer die ze zijn te onthullen.

Reply
Des

hahaha, leuk om te zien. zo kun je ook wel merken welke onderwerpen populair zijn!

Reply
Nicole

Ja leuk toch zoveel reacties!
Dat haal ik nooit! Hahahaha.. Maar ja jouw onderwerpen zijn dan ook wel erg leuk :))

Reply
Ann

Ooh je bruids schoenen zijn inderdaad echt GIGA ja (w00t) al vaak geprobeerd om erop te lopen? kijk je wel uit voor je arme voeten 😀

Reply
Anke

Ik vind die introduceer post ook echt goed bedacht! Ik ben ook altijd benieuwd wie er allemaal meelezen 😉

Reply
appelig

Wat leuk een eerbetoon aan je populairste posts. Heb je de reacties als maatstaf genomen of het aantal bezoekers op de blogposts (waarschijnlijk is dit hetzelfde ;-))

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *