Recensie: Dood door schuld & Vleugels

   Marcia Clark – Dood door schuld
Rachel Knight, de kleurrijke, goedgebekte hulpofficier van justitie, drinkt op kantoor een borrel met haar collega Jake. Weer een moordenaar achter de tralies!
Later die avond, als Rachel naar huis loopt, ziet ze bij een shabby hotel politieagenten rondlopen. Een vermeende pedofiel heeft een kind vermoord en daarna de hand aan zichzelf geslagen. Het blijkt om Jake te gaan. Ondanks alles weet Rachel twee dingen heel zeker: Jake was geen pedofiel en het was geen zelfmoord. Ze is vastbesloten Jakes naam te zuiveren en de ware dader te vinden.

Rating: ★★★


Ruth Newman – Vleugels
Olivia studeert aan de universiteit van Cambridge. Ze is mooi, veelbelovend en
heeft al twee jaar een relatie met Nick. Maar wat de buitenwereld niet weet, is dat ze een zwaar jeugdtrauma heeft.

Als ze samen met Nick naar het meifeest gaat, vindt ze het toegetakelde lichaam van een medestudente: June. Olivia is in shock. Te meer omdat dit niet de eerste moord op de campus is. Haar angsten uit het verleden komen in volle hevigheid terug…
Later blijkt dat Olivia alle slachtoffers persoonlijk kende.
En de forensisch psychiater beseft dat zij ook weet wie de moordenaar is.


2 steen goede thrillers die je echt mee slepen in het verhaal. Het plot van beide boeken is erg verrassend en zie je totaal niet aankomen. Een thrillerfan? Dan zijn dit zeker boeken die je moet hebben gelezen.

Rating: ★★★★★

12 reacties op “Recensie: Dood door schuld & Vleugels

  1. Oh heerlijk, ik moet ook weer echt de tijd gaan nemen om meer te lezen! En deze twee ga ik op mijn lijstje zetten. Thanks voor de tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *