41 reacties op “Om even bij stil te staan

 1. Mooie quote! Ben ik ook mee eens, en toevallig zat ik zelf een maand geleden in een positie waar ik een baan ging aannemen: of de baan met een nieuwe uitdaging wat goed bij mij past maar waar ik wel wat salaris zou moeten inleveren, of de baan die ik al 3 jaar doe en niet meer zo boeiend vind maar wel goed betaald. Ik ben gelukkig voor de eerste gegaan =)

 2. Helemaal mee eens, maar hoewel ik binnenkort misschien kan overstappen naar een andere functie en daardoor een deel van mijn (niet vaste) salaris zou verliezen, moet ik zeggen dat ik dat toch wel minder vind.. 300 euro in de maand is een hoop geld.

 3. 100% mee eens.. Ik zit op me werk in een rot situatie, waar door ik me steeds (weer) meer onzeker, ongelukkig en niet goed genoeg voel…

  Liefs!!

 4. Tsjah. Moet zeggen.. Dat ik op dit moment bijna elke baan wel aan zou nemen. Als dat zou zorgen voor minder stress en meer zekerheid..
  Maar uiteindelijk wil ik uiteraard die droomjob en dat is niet de baan waarbij ik het meeste verdien maar waarbij ik het gelukkigst ben!

 5. Helemaal waar. ^) Ik verdien liever wat minder en heb een baan wat mijn passie is, en waar ik blij van wordt (kids of mensjes) (haha) (hartje)

 6. Helemaal mee eens. Ook al ben ik nu al een paar maanden werkeloss, ik heb totaal geen spijt dat ik mijn baan heb opgezegd. Ik alleen kan mijzelf gelukkig maken en ik sta op de eerste plaats!!!

 7. Helemaal mee eens! Van dankbaar werk wat je inspireert in het leven wordt ik blij. Ik ga dan ook volgend jaar weer een stage kiezen waar ik nieuwschierig naar ben en blij van wordt, ipv alleen maar te kijken naar wat ik nog moet leren en wat verstandig lijkt. Die combinatie van beide kan ik vast vinden en zo houd ik er ook plezier in ipv te ‘moeten’!

 8. True… Daarom ben ik ook met dieren gaan werken. Laag salaris en het is moeilijk om een baan erin te vinden maar het is al jaren mijn passie.

 9. da’s helemaal waar, Saskia
  Sinds een dik jaar ben ik een stuk verantwoordelijkheid afgenomen op m’n werk, en voel ik me vernederd. Ik ga nooit meer met evenveel zin en motivatie werken als voordien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *