Awareness @ iliveformydreams

Photobucket

Achter de schermen ben ik druk bezig geweest met mijn blog. Zo heb ik de about-me pagina weggehaald en heb ik vele oude blogjes onder een wachtwoord gezet. De reden? Ik wil niet meer dat alles open & bloot op internet staat. De laatste tijd ben ik bewuster aan het bloggen en foto’s en persoonlijke informatie over mij aan het plaatsen onder een wachtwoord.

Toch wil ik wel dat het een persoonlijk blog blijft waarop ik kan schrijven en plaatsen wat ik wil. Dit blijf ik ook zeker doen maar voor mijn privacy zullen er meer dingen onder een wachtwoord staan.

Heb je mijn algemene wachtwoord nog niet? Stuur dan even een emailtje met een geldig emailadres naar iliveformydreams@live.nl dan ontvang je hem z.s.m. in je postvak.

PS: Het is nog steeds hetzelfde wachtwoord wat ik had bij dit blogje.

Nog een huishoudelijke mededeling: Mijn menubalk die eerst in de zijbalk stond staat nu onderaan.

About the Author

37 Comments

Iris

Zo goed dat je met dit idee kwam! Ik zat er namelijk ook lang over na te denken wat ik wel en niet op internet wilde zetten. De meeste blogs die te persoonlijk waren heb ik inmiddels verwijderd maar bij een paar vond ik dat toch zonde. Maar ik ga er dus gewoon een wachtwoord opzetten! Thanks! 🙂

Reply
Nicole

Goed dat je je daar bewust van bent. Het is soms ook lastig te bepalen wat je wel of niet wilt delen met het hele internet.

Reply
Anke

Privacy en openbaarheid is inderdaad ook wel iets waar ik wel eens over nadenk, maar ik kom er nog niet zo goed uit. Fijn dat jij het in ieder geval voor jezelf duidelijk hebt!

Reply
HansDeZwans

Ik denk ook dat het belangrijk is in hoeverre dat je als persoon bekend bent in blogland. Mij kent tot nu toe niemand persoonlijk dus ik plaats op mijn blog alles wat ik maar kwijt wil. Ook al zou ik jullie kennen, toch vind ik het een fijne uitlaatklep om mijn hart eens te luchten. Zo, dat deed weer eens goed. 🙂

Reply
Martine

Was er een bepaalde aanleiding? Ik heb zelf besloten alles open te houden, maar bepaalde privézaken houd ik dus ook voor mezelf.

‘k Ga ff zoeken of ik je ww nog heb en anders je mailen! 🙂

Maar eerst ff beneden lezen, want ik vind het zoooooo leuk om je mee te leven met je bruiloftsplannen! 😀 Nog een half jaartje, hè?! Super! <3

x

Reply
Lnnk

Ik kan het heel goed begrijpen. Daarom heb ik een nieuwe start gemaakt en een hele hoop in het archief gegooid.
Je blog ziet er strak uit!

Reply
Lianne

Ik heb ook ooit overwogen om achter een ww te bloggen, maar heb toch besloten openbaar en nóg bewuster te bloggen. Zo zul je nooit hele persoonlijke informatie op mijn blog terug vinden en ook via Google ben ik niet te vinden. Ik ga je een mailtje sturen voor je wachtwoord!

Reply
Amanda

Ik kan het wel begrijpen, vind het zelf altijd moeilijk te beslissen of ik iets online zet. Aan de ene kant wil ik het delen, maar aan de andere kant sommige mensen hoeven dat ook weer niet te weten!

Reply
Wendy

Gelijk heb je! Zelf ben ik aan de ene kant beter op zulke dingen aan het letten, maar aan de andere kant mag wel iedereen weten dat ik een blog heb. Inmiddels heb ik hem ook gelinkt aan mijn facebook en zo zijn er inmiddels ook collega’s die van mijn blog weten. Maar goed, ik heb niks te verbergen, dus why not? En als ik nou echt behoefte heb aan iets meer prive, dan kan ik zo een wachtwoord gebruiken.

Reply
Ines

Je hebt wel gelijk 🙂 Persoonlijke dingen schrijven is altijd wel een beetje gevaaarlijk, sommige dingen die heeeel erg persoonlijk zijn en waar héél weinig mensen zaken mee hebben zet ik op het slotje, maar voor de rest let ik daar eigenlijk minder op 🙂

Reply
Saskia

Gelijk heb je. Niet alles hoeft open en bloot op het internet te staan. Ik heb zelf ook een grens van wat ik wel en wat ik niet post. Zal snel een mailtje sturen voor het ww, want wil je wel blijven volgen 🙂

Reply
Annouska

Ik snap helemaal wat je bedoeld.. Ik heb per ongeluk laatst je dm op twitter met je ww weggegooid dus even hard nadenken wat je WW ook weer was.

Reply
Billy

daarom log ik ook wel onder een pseudoniem, en persoonlijke foto’s krijg je zelden of nooit te zien
Al is er niet echt iets te verbergen… 😉

Groetjes!

Reply
Elisabeth

Ik snap je goed, je moet lekker doen wat jij wil. Niet alles moet iedereen kunnen lezen.

Reply
Lyanne

Ik snap het helemaal! Het is gewoon een vervelend idee dat iedereen (ook mensen die je niet aardig vind) mee kunnen lezen. Ik vind dat ook niet prettig hoor! Daarom ben ik ook gestopt met persoonlijke blogs. 🙂

Reply
Danique

Precies waar ik ook mee bezig ben haha. Ik wil ook echt wat bewuster gaan bloggen. Vind het niet zo fijn met het oog op toekomstige werkgevers etc ;).

Reply
Ann

Gelijk heb je! Dan weet je ongeveer wie je logje kunnen lezen, geen ongewenste lurkers (hihi)

Reply
Annet

Bloggen onder een ww is ook wel een fijn idee. Soms is een blog te persoonlijk om zomaar met iedereen te delen. Goed besluit!

Reply
Madrina

Ik blog eig al vrij bewust, denk ik. Ik zal bvb nooit iets over mijn werk ofzo schrijven. Liever enkele weken niets schrijven dan te persoonlijk te worden. Maar langs de andere kant gooi ik dan wel weer alles van mijn metekindje op internet, misschien vindt ze dat later helemaal niet leuk. Tis niet altijd gemakkelijk om de balans te vinden.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *